14/11
Zvířátkové svátky? Proč ne?

Zvířátkové svátky? Proč ne?

14. listopadu 2016 v 14.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Vánoce jsou již za dveřmi. Zima už do nich vtrhla a dává to znát venkovními teplotami i změnami v přírodě. Zkuste si udělat radostné a zvířátkové dny – a nejen o vánocích. Jak? S našimi tipy!

Vánoce by měly být svátky klidu, rodinných setkání, dobrého jídla a voňavého cukroví. Ale také čas, kdy obdarováváte své nejbližší. A mezi vaše nejbližší patří domácí čtyřnožci. Někdy vydají za nejlepšího přítele.

Tak proč si neozvláštnit interiér motivy právě zvířátek, která tak milujete? Třeba pejsci, ti jsou povětšinu nejrozšířenějšími čtyřnohými kamarády, s nimiž sdílí lidé svoji domácnost. A náš tip je o stylových dekoracích s tématikou pejsků a kočiček. Potěší vás jako milovníka těchto tvorů i okolí, a pokud pořídíte něco přímo pejskovi, či číče tak i je.

Vybírat si můžete s docela pestré škály módních doplňků, dekorací, obrazů, osvětlení a dalšího vybavení do bytu, které je inspirováno psy. A nezapomeňte o Vánocích ani na vaše mazlíčky. I oni si za celoroční věrnost zaslouží svojí odměnu – a dáreček.

Olejomalba čivava

Je ručně malovaná olejomalba. Čivava je pes, se kterým si užijete spoustu legrace. To inspirovalo designéry KARE Design, kteří za všemi dekorativními předměty se zvířecí tématikou stojí, k vytvoření originální olejomalby, která oslavuje kult tohoto plemene použitím výrazných pastelových barev evokujících radost a štěstí. Je k mání ve třech velikostech – malý 50 × 50 cm za 1329 Kč, střední 85 × 85 cm za 3899 Kč a velký 100 x100 cm za 5 899 Kč. Použitými materiály je plátno a jedlové dřevo.

Lampa Dog Wire

Otevřená, vzdušná struktura vypadá v interiéru velmi zajímavě a vtipně. Lampa Dog Wire odkazuje na techniku filigránu, která využívá tenké drátky k vytvoření prostorového uměleckého předmětu. Má rozměry 72 × 54 × 40 cm a pořídíte ji za 6 999 Kč.

Soška psího anděla

Angel Dog je dekorativní soška, jež může být efektní dekorací do vašeho příbytku. Tato designová dekorace s kontrastní zlatočernou úpravou je provedena v glazurované kamenině v kombinaci matného a vysoce lesklého povrchu o rozměrech 22 × 21 × 11,5 cm a přijde vás na 979 Kč.

Mopsí obraz

Obraz mops je roztomilý kousek. A na obraze o velikosti 100 × 100 cm za cenu 3699 Kč získáte celou rodinu malovaných mopsů. Materiálem je potištěné plátno, je ručně malován olejem a rám je z jedlového dřeva.

3D taška Foxy

Je módní taška s motivem foxteriéra o rozměrech 45 × 38 × 2 cm. Potěší každého milovníka foxteriérů a nejen je. Plátěná 3D taška Foxy je dekorována ušima z umělé kožešiny, které vytváří 3D efekt. Skvěle se hodí na nákupy, na cestu do fitness anebo jako originální doplněk k vašemu outfitu, když vyrazíte do města. K dispozici také jako varianta s yorkšírským teriérem. Může být vaše za cenu 599 Kč.

Věšák jezevčík

Designový věšák na stěnu Sausage Dog ve tvaru jezevčíka, má rozměry 63 × 43 × 5,7 cm a stojí 1199 Kč. Je inspirován kultem puntíků a psychedelických vzorů. Povrch tohoto roztomilého věšáku je patinován. Čtyři různě barevné háčky dodávají na originalitě a poskytují prostor pro zavěšení tašek, kabátů nebo třeba obojku a vodítka, které se tak konečně přestanou povalovat na různých místech po bytě. Použité materiály jsou železo a dřevovláknitá deska MDF.

Hrnky Buldoček, Jack Russel, jezevčík a Cool dog

Jsou inspirované populárními plecháčky, ale vyrobené z kameniny, která dobře drží teplo. Objem hrnku je půl litru, a tak se do něj vejde poctivá porce čaje nebo kávy. Hrnečky můžete používat v mikrovlnné troubě, stejně jako je lze mýt v myčce. K dispozici jsou 4 motivy a vyjde každý na 169 Kč.

K mání jsou i kočičí varianty – viz 3D polštáře s kočkami na úvodním obrázku.

Tak co, vybrali jste si?

Zdroj foto: Dogg

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS