3/11
Něco pro muže, chlapy a chlapce!

Něco pro muže, chlapy a chlapce!

3. listopadu 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Byty , Design

Sponzorované odkazy:

Nevíte čím udělat radost vašim protějškům či mužským členům domácnosti v bydlení? Přemýšlíte nad netradičním dárkem či ozvláštněním příbytku ryze mužského charakteru? Třeba pro jejich zašívárnu? Inspirujte se s námi!

Je to edice pro muže a chlapce v kůži mužů. A pro kluky. Nová kolekce tapet inspirovaná Army stylem určitě potěší nejedno chlapské i chlapecké oko. Skvadra devatenácti vzorů wall army je plná maskování, map, pásáků, vrtulníků, vojáčků a dalších army vzorů.

Kolekce se prezentuje vesměs v zelených a hnědých barvách, ale má neomezené množství barevných variant a navíc je ryze české výroby. Designové kousky jsou vliesové tapety, které jsou omyvatelné, barevně stálé a prodyšné. Velmi snadno se aplikují na zeď a stejně snadno se i odstraňují.

Standardně mají rozměry 72 × 540 cm a dodávají se ve dvou rolích po 270 cm, za cenu 2 178,00 Kč s DPH. Ale i jiné a nestandardní rozměry lze u výrobce sjednat, stejně jako zmíněnou barevnou paletu odstínů dle přání. A i v materiálu lze namísto vliesové tapety dostat vinylovou.

Originální dárek – třeba zrovna na vánoce, co říkáte?

Zdroj foto: Wall1

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS