21/10
Ťuky ťuk! Vánoce jsou za dveřmi!

Ťuky ťuk! Vánoce jsou za dveřmi!

21. října 2016 v 17.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Je dva měsíce před vánočními svátky brzy o nich hovořit? není! Přece se musíte připravit na vánoční trendy, které letos frčí! Na to je nejvyšší čas!

Trendy, styly, barvy a design nejsou doménou jen ryze světa módního odívání. Zasahují značně i do bytového designu, obuvnictví, módních doplňků a dalších odvětví. Sezónní sféra produktů není vyjímkou. A proto se pojďte s námi již nyní podívat na to, co by vám letos o vánocích nemělo doma chybět.

Letos jsou v kurzu pastelové barvičky. A tak je reálné použít barvy z vašeho šatníku i na vánoční výzdobu. Tedy na vánoční stromeček nebo i na slavnostní tabuli. Aktuální trendy a nové kolekce pro tento rok říkají, že lze vybírat mezi pastelovými tóny, odvázat se s krásnou křišťálovou fuchsiovou, anebo vsadit na jemnost hnědé a zlaté. Ale na své si přijdou i příznivci klasiky.

Pudrové romantické barvy rozhodně nejsou jen záležitostí jara. Designéři vánočních ozdob je zařadili do nejnovější kolekce vánočních ozdob, takže máte repertoár v podobě pastelově modré, růžové nebo mentolové. A můžete zdobit, bydlení i vánoční stromeček. Barevná inspirace je odrazem letošních barev roku, které na počátku roku 2016 určila společnost Pantone.

A tak to, co jsme během roku viděli v barvách na přehlídkových molech v oděvní módě, nyní nachází uplatnění ve vánoční výzdobě. V případě fuchsiové či fialové s růžovými podtóny. Výrazné křišťálové poloprůhledné dekorace v živých odstínech jsou hitem této zimy a v kombinaci se zelenou dodají vánočním oslavám nový rozměr. Sladkou paletu pak doplňuje elegance a luxus, a to v podobě umírněné hnědé ve spojení se zlatou a bílou. Nezapomíná se ale ani na oblíbené metalické odstíny.

Příznivci klasiky mohou vybírat z veselých červených, zalených nebo jemných bílých a zlatých barviček. A jestli máte mezi oblíbenci přírodní materiály, můžete si doma vytvořit tu pravou rustikální atmosféru. Ať už si vyberete zlaté ornamenty v kombinaci s poloprůhlednými koulemi, nebo červené a zelené baňky i s puntíky, rozhodně ani v jednom případě nesáhnete vedle. Doplnit je můžete i o hravá autíčka či jiné oblíbené vánoční figurky.

Zdroj foto: Glassor

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS