1/8
Obklady a dlažba jako krásný prvek interiéru a exteriéru

Obklady a dlažba jako krásný prvek interiéru a exteriéru

1. srpna 2016 v 11.45 , Design , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň , Stavba a rekonstrukce , Zahrada

Vytvořit si krásný domov a cítit se v něm pohodově, by chtěl dnes asi každý. A k pěknému, praktickému i účelnému prvku interiéru a exteriéru patří bezesporu obklady a luxusní dlažba. Mohou být jeho krásnou a mnohdy neobvyklou součástí.

Obklady i dlažba patří dnes k bydlení asi jako máslo na chleba. Bez nich by příbytek neměl ten správný punc. Ovšem i do tohoto segmentu už dávno, pradávno vtrhla móda. A jako velmi vrtošivá dáma často velmi překvapivě mění styly, design, trendy, barvy i materiály.

Pořiďte si Itálii

V současné době jsou na vrcholu zájmu italské obklady a dlažby, jež mají neopakovatelné kouzlo a dokáží s interiérem i exteriérem čarovat tak, že výsledky jsou nejen velmi kvalitním, ale i originálním bonbónkem estetiky.

A k mání je natolik pestrý sortiment, že si vybere skutečně každý – dle svých představ, stylu, barvy, materiálu i peněženky. A obklady a dlažby vždy vypadají luxusně a jedinečně kdekoli – ať to je koupelna, kuchyně, hala, lodžie, balkon, pergola, terasa, prostranství před domem, technické prostory, či okolí bazénu.

Čisto a útulno

Specialitkou je pak v italském sortimentu zcela jistě dlažba 20×20 pro místa s vysokými hygienickými nároky – ať už je to vaše kuchyně, okolí bazénu, koupelna, anebo i zařízení jako jsou potravinářské prodejny a různé výrobny, či zdravotnická zařízení.

Ano, tam všude může řádit malá Itálie – ve formě obkladů a dlažby, které překonají vaše nejvyšší očekávání a představy. Protože právě obklady a dlažba jsou tou správnou a neopakovatelnou tečkou interiéru a exteriéru, kterému dodávají mimo vysoké efektivity a praktičnosti, i eleganci, grif a styl. Zkrátka šikenózní prvek nejen pro bydlení.

Zdroj foto: Maag-czech.cz

Autor: Pavla Jelínková

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS