21/7
Digitální dimenze pro výmalbu pokojů, bytů a domů

Digitální dimenze pro výmalbu pokojů, bytů a domů

21. července 2016 v 00.00 , Byty , Design , Domy , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Předsíň

Sponzorované odkazy:

Dnešní technická doba se prodírá i do oblastí, v nichž bychom to nečekali. Nová technika, nové technologie se spojením mobility dávají tvůrčímu potenciálu nový náboj.

Aplikace Dulux Visualizer zasáhla výmalbu pokojů, bytů a domů. Dala malování pokojů novou dimenzi – přímo digitální. Díky této aplikaci nebylo malování a výběr barvy snadnější. Nyní si lze s mobilním telefonem nebo tabletem v ruce snadno virtuálně navrhnout novou podobu domova a příbytku.

Kreativitě se meze nekladou. Na výběr je široká paleta barev. V reálném čase lze vidět náhled nových kombinací přímo na displeji chytrého zařízení. Svůj návrh vyfotíte, případně nahrajete do panoramatického videa, a poté nový vzhled pokoje můžete hned probrat s rodinou a přáteli na sociálních sítích.

Jak to funguje mrkněte zde a také tady.

Průzkumy chování před malováním

Aplikace je důsledkem průzkumů, které vznikaly loni a letos. Kupříkladu globální průzkum agentury Ginger Research, realizovaný pro společnost Akzo Nobel Coatings dotazováním téměř deseti tisíců respondentů pocházejících celkem z 10 zemí ukázal, že 30 % zákazníků si před malováním snaží představit, jak bude vybraná barva na stěně vypadat a celých 39 % zákazníků probírá volbu odstínu s kamarády a rodinou před tím, než si barvu koupí.

Visualizer

Dulux se tímto inspiroval a přichází s inovativní aplikací Visualizer. Ta umožní nejen převést vaše představy do virtuálního světa, ale také je rychle a snadno ukázat rodině a kamarádům. Mimo natáčení panoramatických videí a jejich sdílení, umí aplikace i jiné věci – třeba rozpoznat odstíny a barevné kódy z jakéhokoliv předmětu v interiéru i exteriéru. Díky tomu lze krásně a jednoduše sladit barevné odstíny interiéru s budoucí výmalbou.

A je to zdarma!

Ano, stáhněte si aplikaci zdarma. Aplikace Dulux Visualizer byla vytvořena pro operační systémy iOS i Android. Stáhnout ji lze zdarma na App Store nebo Google Play pod názvem Dulux Visualizer CZ. A již můžete začít tvořit! Je to hravé, zábavné a tvůrčí.

Zdroj foto: Dulux

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS