12/7
Itálie v designu

Itálie v designu

12. července 2016 v 00.00 , Architekti , Bytové doplňky , Design , Nábytek , Obývací pokoje , Stoly a stolky , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Do Česka vtrhla Itálie! Je nespoutaná, plná vášně i jemnosti. Tvárná a přitom daná. To vše je pro našince zcela nová designová značka Miniforms.

Od letošního července je k mání v ČR nová kolekce světové známého italského rodinného designového studia, poprvé vůbec u nás. Světla, bytové doplňky i nábytek pyšnící se touto značkou snad nejlépe vystihnou atributy jako hravé, avantgardní, originální, barevné, vtipné. Zkrátka v každém směru překvapivé.

Kika, Tora a Dent

To jsou názvy jednotlivých modelů světel značky Miniforms. Všechny modely jsou vyrobeny z keramického materiálu, u modelu Dent je navíc přidáno dřevo, a jsou dostupné hned v několika pastelových barvách, v matném provedení. Jednotlivá světla sice pocházejí z dílen různých tvůrců, všechna jsou ale navržena tak, aby v interiéru vytvářela osobitý doplněk a zároveň nijak nerušila.

Caruso kabinet

Opravdovou třešničkou na pomyslném designovém dortu je pak kabinet příznačně nazvaný Caruso. Na první pohled zaujme barevnou realizací keramické trubky, která není náhodná. Skříňka totiž obsahuje nejen poličky, ale také důmyslný audio systém s Bluetooth připojením 4.0.

Kabinet Caruso byl poprvé představen na MILAN Design Week 2016 a o tom, že jde o skutečně unikátní designový kousek, svědčí i fakt, že si rovnou odnesl cenu Contemporary Design Group Design Award pro rok 2015.

Všechny produkty lze zakoupit v showroomu claro, Národní třída 27, Praha nebo na e-shopu Claro.cz.

Zdroj foto: Miniforms, Claro

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS