4/3
Nalaďte se na velikonoce!

Nalaďte se na velikonoce!

4. března 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Letošní velikonoční svátky spadají do období konce března, neděle velikonoční na 27.3. 2016 a pondělí velikonoční na 28.3.2016. Nově se státním svátkem stal i Velký pátek který připadá na 25.3.2016. Už máte představu jaké u vás budou a přemýšlíte již nad výzdobou?

Ke správným velikonocím patří neodmyslitelně i dekorace a vyzdobení příbytku velikonoční prvky a symboly. Mimo návštěvy rodiny, přátel můžete s předstihem vyrábět kraslice, barvit vajíčka a péct velikonoční beránky, zajíčky a další dobrotky. S pečením vám nepomůžeme, ale co se týče dekorací, máme pro vás inspiraci na veselé a trendy kousky.

Hravé vázičky

Mít po ruce veselou a originální vázičku evokující velikonoční čas je výhra. Dnes můžete levně a originálně pořídit vázičky v prodejnách Jysk a KiK. V nabídce jsou nejrůznější vázičky – od keramických až po skleněné v několika barvách, velikostech a různých, často vtipných a neotřelých provedeních. Vázy zakoupíte za ceny od 55 Kč do 200 Kč.

Zajíčci všude kam se podíváš

Symbol velikonoc je o velikonočním čase vidět skutečně všude kam se podíváš. Rozveselte si interiér také nějakými dekorativními zajíčky! A že jich je k mání opravdu hodně. V prodejnách KiK a Jysk si můžete vybrat z pestré škály stylu, velikostí, materiálů a provedení. Třeba dvojici dřevěných zakoupíte za 105 Kč, samostatné zajdy za 79 Kč a svícny na čajové svíčky za 45 Kč. A další keramické dekorace jsou k mání za ceny od 29 Kč.

Zdroj foto: KiK, Jysk

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS