29/2
Pořiďte si bytové dekorace, které šetří přírodu!

Pořiďte si bytové dekorace, které šetří přírodu!

29. února 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy:

Stejně tak jako jsou hitem doby bytové doplňky z přírodních materiálů, tak je hitem také vše pro domácnost, co šetří přírodu a životní prostředí.

Ekologie je zkrátka v kurzu. A nemusíte být přímo zapáleným akitivistou, ale stačí třídit odpad, kupovat více regionálních a bio produktů, nebo vybírat ty, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. A těch je dnes hodně. A to jak ve sféře oděvní módy, tak i v oblasti bytových doplňků.

Jednou takovou možností jak si ozvláštnit a zkrášlit příbytek, jsou bytové doplňky z recyklovaného skla. Na tuto notu zabrnkala světoznámá značka F&F Home, jejímiž výrobky se můžete pro svůj příbytek inspirovat.

Není totiž nic hezčího, než si vyzdobit byt pěknou maličkostí, která jej nejen ozvláštní, ale navodí i novou čerstvou atmosférou – třeba s puncem romantiky a jara. Může jím být jarní kytička čerstvých květů, svíčka, svícen, nebo vázička. F&F Home představuje několik šik inspirací, kterými dodáte vašemu domovu nejen punc romantiky, ale třeba i originality a pohodové domáckosti. Stačí si vybrat.

Široká škála skleněných váz ze 100% recyklovaného skla je jednou z možností, jak být šetrný k životnímu prostředí a zároveň si udělat radost a mít to své „doma“ pěkně vyladěné do pohody. Recyklované sklo je pevné, silné, velmi odolné a má krásný jemný nádech průzračně modré. K mání je u F&F Home celá řada tvarů a stylů od hladce jednoduchých až po romantické, zcela jistě budou důstojným představitelem krásných, jemných eko doplňků vašeho příbytku. A ceny? Tři malé přijdou na 99 Kč, ta s razidlem na 209 Kč a váza se zvlněným okrajem na 299 Kč.

Dalšími kandidáty do domu jsou apartní stylově zaoblené a buclaté keramické vázičky s bílou glazurou. F&F Home vázu s motivem motýlků můžete mít za 339 Kč, vázičku se žlutým detailem za 129 Kč, a vázu s motivem kvítků pořídíte za 289 Kč.

Trendy a modernu v nabídce F&F Home představují béžové, tmavé a čokoládově zbarvené vázy tvaru soudku, kvádru a válce. Válcová váza bez glazury má originální double barevný efekt s proužky a přijde vás na 119 Kč, originální béžová váza ve tvaru kvádru s asymetrickým zdobením stojí 189,90 Kč a soudkovitá glazovaná váza na 119,90 Kč.

Atmosféru domova a pohodového harmonického večera navodí vždy krásně svíce a svíčky. Třeba ty od F&F Home – luxusní vonná svíčka v tmavém žebrovaném skle s apartním víčkem vás přijde na 229 Kč, bílá vonná svíčka v kulatém průhledném skle s víčkem na 179 Kč, a vonná svíčka v keramice bez víčka na 129, 90 Kč.

A pokud vám vystačí levnější varianty, mrkněte na další kandidáty. Jsou jimi svíčka v krásném zeleném skle za 99,90 Kč, nebo samotná zelená svíce za 79,90 Kč, případně zelená svíčka v čirém skle za 29,90 Kč. Pokud máte raději pestřejší barvy, bude se vám líbit inspirace ve formě oranžové svíčky v čirém skle za 29,90 Kč, růžová svíce za 79,90 Kč nebo krychlová červená svíce za 59,90 Kč.

Zdroj foto: F&F Home

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS