19/12
Bydlet v novém rychle a dobře

Bydlet v novém rychle a dobře

19. prosince 2015 v 01.15 , Domy , Koupelny , Krby , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň , Stavba a rekonstrukce

Bydlet v novém – neopakovatelném „svém“ bydlení by chtěl asi každý. A bydlet v novém rychle, dobře a kvalitně je sen. Ale můžete si jej splnit!

Jasně, je to jen a jen na vás. V současné době totiž máte hned několik možností, jak si sen o vlastním bydlení naplnit.

Můžete si dům postavit svépomocí, což je ale časově i fyzicky velmi nákladná záležitost. A to nepočítáme běhání po úřadech, vyřizování různých povolení a podkladů, a také shánění a dovoz materiálu včetně seriózních pomocníků při pracích. Lze však na mnohých nákladech ušetřit (řídíte a rozhodujete si vše sami) a také si vybrat z vícero dostupných parcel.

dům na klíč může mít verzi dřevostavby, nebo zděného domudům na klíč může mít verzi dřevostavby, nebo zděného domu

Další možností je koupit hotovou novostavbu rodinného domu. Ušetříte si veškeré vyřizování, běhání a shánění (když pomineme záležitosti spojené s přepisem nemovitosti), nenadřete se a čas? Ten je celý váš. Nemůžete však ovlivnit dispozice novostavby, samozřejmě lze dělat dílčí úpravy, ale kdo by zasahoval do nového? Cena je zde většinou daná (maximálně s malou slevou po vyjednávání) a dům musíte akceptovat tam, kde je postaven. Čili nelze si moc vybírat lokalitu (maximálně v rámci omezené nabídky, která je ve finiši kompromisem vašich představ).

Do třetice máte možnost nechat si dům postavit na klíč. Takto lze ovlivnit jak lokalitu kde bude váš vysněný dům stát, tak i jeho dispozice a realizovat své představy ohledně materiálu i vybavení. Samozřejmě, že firma jež výstavbu domů na klíč nabízí, má vazby na určité dodavatele i materiály, ale většinou je zde širší nabídka v různých cenových relacích, z níž lze vybírat.

vybrat si lze stavbu z několka desítek variantvybrat si lze stavbu z několka desítek variant

V tomto případě však veškeré činnosti a práce předáváte na bedra odborníků, kteří mají za sebou tým, jež realizuje vaše představy velmi rychle, kvalitně a s profesionalitou. A to jak v samotných pracích při výstavbě domu, tak i v materiálu. A důležité je zde slůvko tým – více osob toho mnohem více a rychleji zvládne, přičemž koordinace a přesné určení odpovědnosti za jednotlivé činnosti v týmu vám zaručuje hladký průběh, preciznost a kvalitní výsledek.

Firem zabývající se výstavbou domů na klíč je dnes vícero. Jednou z kvalitních a profesionálních je firma Certifikované zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o. Můžete si u nich vybrat hned z více než desítky typů a druhů rodinných domů na klíč (a nejen dřevostaveb), nebo si nechat postavit jen hrubou stavbu domu. Nabídka pojímá švýcarské zděné hrubé stavby a zděné domy na klíč, anebo kanadské dřevostavby na klíč a hrubé dřevostavby. Výstavba je možná na území celé ČR, otevírá se 7 regionálních zastoupení.

domy na klíč jsou k mání v pestré cenové relacidomy na klíč jsou k mání v pestré cenové relaci

Firma patří k těm, jež mají v týmu profesionály na slovo vzaté a využívají pouze kvalitní technologie a certifikované materiály. Je jen na vás, zdali zvolíte zděný dům, dřevostavbu na klíč, či půjdete do nízkoenergetického domu na klíč. Vždy dostanete profesionální služby a servis. A ve finále získáte své vysněné doma, ve vysoké kvalitě provedení a materiálu, přičemž nic ohledně financování nemovitosti, ani během výstavby neřešíte sami a máte k dispozici podporu profesionálů oboru.

A ten pocit, když držíte konečně v ruce klíče od vlastního domečku dle svých představ, stojí zcela určitě za to!

Zdroj foto: www.ddnk.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS