7/12
Skončete s nudným sušením nádobí! Pořiďte si modulární odkapávač!

Skončete s nudným sušením nádobí! Pořiďte si modulární odkapávač!

7. prosince 2015 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně , Nádobí , Příbory , Sklo

Sponzorované odkazy:

Nebaví vás stále stejný design odkapávačů? Chcete něco jiného a zajímavého? Pak máme pro vás řešení! Je jím Verte Drain.

I v době myček nádobí jsou kousky a náčiní, které myjete ručně a necháváte odkapat. A úplně obyčejný kuchyňský odkapávač se stal podkladem k nápadu mladé anglické návrhářky Sarah Brayshaw z Leedsu. Její ideou bylo vytvoření zcela jednoduchého a přitom zcela přizpůsobivého kuchyňského doplňku. Chtěla mít odkapávač funkční, praktický a v trendy provedení. A šla cestou něčeho, co trh postrádal – šla cestou modularity.

Seznamte se – to je Verte DrainSeznamte se – to je Verte Drain

Sarah Brayshaw se zabývá průmyslovým designem, modelací ve 3D a navrhuje obaly k různým výrobkům. Absolvovala Vysokou školu umění a designu v Leedsu a University v Huddersfield. Má osmileté zkušenosti a již získala řadu ocenění (kupříkladu označení Product Design First Class Hons a další). Patří tudíž k progresivním designérům současnosti. A její Verte Drain je toho dalším důkazem

moduly lze krásně a jednoduše přesouvatmoduly lze krásně a jednoduše přesouvat

Modularita je šikovná

Verte Drain je stylový a originální modulární odkapávač stavebnicového systému. Budete jej milovat nejen pro jeho variabilitu, ale i pro neotřelý a šik design. Verte Drain je modulární, což de facto znamená, že je stavebnicový, tedy sestavitelný z typizovaných částí – tzv. modulů. Tyto moduly se dají přesouvat a přizpůsobovat tak potřebám domácnosti.

Seznamte se – to je Verte Drain

Verte Drain je příjemně pastelově zbarvený odkapávač v bílo-zeleném anebo bílo-růžovém pojetí. Je lehký, snadno omyvatelný a s mnoha jednotlivými částmi (moduly).

máte tak pokaždé jiný odkapávačmáte tak pokaždé jiný odkapávač

Patří k nim

  • veliký tác
  • deska odkapávače
  • kolíky na sklenky a hrnečky, nebo pro podporu větších kousků nádobí
  • držák na talíře
  • pružný tvarovatelný odkapávač na příbory

Vše lze jednoduše složit a rozložit, přičemž díky otvorům v desce lze také vše lehce přesouvat a uchycovat na několik způsobů. Samy otvory ještě k tomu slouží jako drenážní systém k odvodu vody z povrchu desky odkapávače dolů do tácu.

variabilní a stylový Verte Drainvariabilní a stylový Verte Drain

Variabilita na doraz

Tác lze využít i zvlášť, a kolíky je možno uchytit podle potřeby i místa na desce, stejně jako lze odkapávač na příbory variabilně vytvarovat i umístit. Držák na talíře svým tvarem i zpracováním zaručuje jisté uchycení talířů, sklenek, hrnků a pokliček. Jeho jednotlivá žebra (držáky) nekloužou, tudíž vše co na ně uložíte k odkapání, zůstane pěkně „sedět“ na místě.

Pro kuchyni příliš mnoho takových modulárních věciček není běžně k mání. Verte Drain se stává proto průkopníkem modularity v kuchyni. A přináší tak do nudné sféry odkapávačů nový svěží vítr inovace. Jeho složení zabere pár minut, s demontáží je to stejné. Díky variabilním přesunům modulů máte v kuchyni pokaždé „jiný“ odkapávač.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS