4/10
LED žárovky EMOS

LED žárovky EMOS

4. října 2015 v 00.00 , Svítidla

Na nepřekonatelné úrovni jsou LED diody, které mají nejen bohatou historii, ale patří jim budoucnost v oblasti osvětlení.

LEDky

Slovo LED je zkratka anglického slova Light Emitting Diode, tj. polovodičové elektronické součástky, které umí vyzařovat světlo, infračervené záření a ultrafialové záření. To je tedy hlavní rozdíl mezi LED žárovkami a standardními diodami. Slengově LED diodám říkáme „ledky“.
Tyto žárovky mají všestranné využití v různých zařízeních pro světelnou signalizaci. Např. k osvětlení, kontrolky, displeje apod.

LED žárovky – výhody

Oproti klasickým žárovkám mají celou řadu výhod a kladů. Zaprvé jsou asi desetkrát účinnější a mají nižší spotřebu energie. Ledky nevyzařují téměř žádné teplo a prakticky veškerá energie jde pouze do světla.
Do LED žárovek se vyplatí investovat, neboť mají extrémně dlouhou životnost (žárovka vydrží svítit 30–50× déle). Moderní materiály, které byly použity k výrobě žárovek, navíc životnost ještě více prodlužují.
Nemusíte mít obavy, že vám začne žárovka po čase ztrácet na svítivosti jako úsporné žárovky.
Další výhodou je okamžité svícení plnou intenzitou a vůbec jim neškodí ani časté zapínání a vypínání, nárazy či vibrace.

EMOS

LED žárovky, halogenové nebo úsporné žárovky najdete na e-shopu EMOS spol. s. r.o. Tato společnost se totiž specializuje na výrobu a prodej elektro zboží, zejména tedy na drobné elektro. Vysoce kvalitní LED žárovky jsou testovány ve speciální laboratoři, je vám tedy v e-shopu zaručena jejich plná funkčnost a dlouhá životnost. LED žárovky jsou dnes na nepřekonatelné úrovni a jak se tak říká, mají opravdu zelenou, co se budoucnosti osvětlení týče. Pořiďte si kvalitní osvětlení i vy.

Kvalita za rozumnou cenu

Společnost EMOS si klade za cíl rozvíjet trend používání LED technologií v českých domácnostech. Naprosto perfektní záležitostí je snížení spotřeby elektrické energie. Investovat do kvalitní a dlouholeté LED diody se zkrátka vyplatí. Mezi další důležitý bod patří LED žárovky v pohledu životního prostředí. Na rozdíl od klasických zdrojů neobsahují rtuť. Jejich používáním se šetří elektrická energie a tím pádem i klesá potřeba výroby.

Vybrat tu pravou se vyplatí

Rozhodnete-li si pořídit kvalitní a dlouholeté LED žárovky, rozhodně si vyberte tu nejvhodnější. Na trhu je totiž nespočet firem, které se zabývají tímto sortimentem, ovšem ne v každém případě jde o kvalitní produkty. Firma EMOS vám zaručuje 100% kvalitu za rozumnou cenu.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS