8/10
Topné koberce a koberečky - koberce a koberečky trochu jinak!

Topné koberce a koberečky - koberce a koberečky trochu jinak!

8. října 2015 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Byty , Design , Domy , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Sponzorované odkazy:

Podzim už začal a s ním přichází sychravé dny, déšť a zima. Jak si zpříjemnit bydlení v tento čas a být stále v teple? Pořiďte si topný koberec nebo kobereček!

Topné koberce a koberečky jsou originální plošná topná tělesa. Jsou trendy a příjemnou variantou prohřátí prostoru „od podlahy“. Jejich ohřev je efektivně rozložen do velké plochy a proto jsou nejen bezpečným, ale i ekonomickým způsobem vytápění. S topnými koberci a koberečky lze značně uspořit na nákladech za vytápění, obzvláště na podzim a především v zimě.

Topný kobercový proužek u postele krásně zahřeje nejen nohy, ale celý prostor okolo. Foto: Nancy/Flickr.com,Topný kobercový proužek u postele krásně zahřeje nejen nohy, ale celý prostor okolo. Foto: Nancy/Flickr.com,

Díky rozložení topného výkonu máte teplo tam, kde skutečně chcete. Jak již bylo napsáno, jsou příjemnou variantou prohřátí prostoru „od podlahy“, ale nejen od ní. Topné koberce a koberečky lze krásně instalovat nejen na podlahu vašeho bydlení, ale například i na stěnu či lavici pod oknem a v kuchyni.

A to není vše, lze je využít také

  • do auta a garáže
  • do kůlny a dílny
  • do psí boudy a kotce
  • do hospodářské budovy
  • na nevytápěné WC
  • k šetrnému sušení obuvi
I pejsci je mají rádi. Foto: Nancy1/Flickr.comI pejsci je mají rádi. Foto: Nancy1/Flickr.com

Topné koberce jsou rovněž skvělou možností vytápění v prostorách, které patří mezi památkově chráněné stavby a objekty. V nich je každá rekonstrukce vždy velký problém a často je topný koberec jedinou možností jak takový prostor prohřát a vytopit. Je to dáno snadnou instalací, která nijak nezasahuje do konstrukce stavby.

Tyto zajímavé kousky si lze vybrat z několika rozměrů, od velkoplošných koberců až po pásové koberečky a čtverce a jsou k mání v mnoha barevných odstínech u specializovaných firem i obchodů s bytovými doplňky.

Zdroj foto: Ariva/Flickr.com;

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS