25/6
Zvelebte si byt se shrnovacími dveřmi!

Zvelebte si byt se shrnovacími dveřmi!

25. června 2015 v 15.15 , Bytové doplňky , Byty , Design , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Dveře jsou nedílnou součástí každého bytu. Vnitřní interiérové dveře patří k vybavení, které je hodně viditelné, a proto je jim nutno věnovat náležitou péči. A správný výběr dveří, jejich styl barva a provedení zcela jistě povznese celkový dojem vašeho bydlení.

Když se řekne shrnovací dveře…

Shrnovací dveře jsou příjemně praktickým a zároveň dekorativním prvkem bytu. Jejich využití přináší do interiéru vkusné designové ladění i úsporu prostoru. Shrnovací dveře do bytu jsou elegantním a efektním řešením malých prostorů a eliminací otevírajících a zavírajících se klasických dveří nevhodným, nebo nežádaným směrem. Zkrátka a dobře shrnovací dveře v bytě lze využit všude tam, kde ty klasické nevyhovují a zabírají tolik potřebné místo, jež lze následně využít jinak a hodnotněji.

Shrnovací dveře všude kam se podíváš…

Malá hmotnost dveří ke shrnování zaručuje jejich jednoduché a snadné ovládání. Pořízením shrnovacích dveří do vašeho bytu neprohloupíte. Mimo to, že jsou designově velmi vkusné, mají i příjemně řešeno uzavírání, které je buď na kleštinový uzávěr, či magnetický anebo mechanický zámek.

Shrnovací dveře od Garol.czShrnovací dveře od Garol.cz

Proč shrnovací dveře ano?

  • Nespornou předností pořízení shrnovacích dveří do bytu je jejich jednoduchá a tak i rychlá montáž, a to do přímo do stávajících zárubní a ostění.
  • Samozřejmě lze jejich zabudování řešit dle vašich představ – do ozdobných rámů a ostění.
  • Celá nabídka shrnovacích dveří do bytu na Garol.cz splňuje předepsané požadavky a jsou atestovány.
  • K nim se pojí další klady jako je nesporná úspora místa ve vašem interiéru, vkusný, moderní a trendy vzhled, jednoduchá údržba a dlouhá životnost.

A proč shrnovací dveře od Garol.cz?

Na Garol.cz si můžete pořídit shrnovací dveře do bytu za příjemně nízké ceny a ve vysoké kvalitě, přičemž máte na výběr shrnovací dveře plné i prosklené, a to z dekoru buk, dub, ořech, borovice a bříza z PVC materiálu. Shrnovací dveře do bytu od Garol.cz lze zkracovat podle potřeby a lamely lze odebírat i přidávat podle potřeby. Je to tedy efektivní a variabilní cesta k řešení volby dveří.

Jednoduše a pohodlně

Na stránkách Garol.cz naleznete celou nabídku shrnovacích dveří přehledně a na jednom místě. Vybírat můžete pečlivě a s rozvahou v klidu a z pohodlí domova. Máte zde s každým produktem jistotu kvality, spolu s profesním jednáním a službami i servisem na úrovni.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS