23/5
Chraňte svůj majetek garážovými vraty i roletami

Chraňte svůj majetek garážovými vraty i roletami

23. května 2015 v 00.00 , Byty , Domy

Sponzorované odkazy:

V dnešní době si člověk musí chránit svůj majetek. Ať se jedná o dům, byt nebo třeba auto. Vůz nejlépe ochráníte tím, že ho zavřete pod zámek do garáže. A domácnost? Zloději se k vám mohou nejčastěji dostat dveřmi a nebo oknem. Proto je nutné oba tyto potenciální vstupy zabezpečit. Bezpečnostní dveře nejsou ničím neobvyklým, ale jak chránit okna? Skvělou možností jsou předokenní rolety.

Garážová vrata podle vašich představ

V dobách minulých nebyla nabídka garážových vrat nijak široká. Dnes je tomu ovšem zcela jinak. Výrobci se předhání v tom, kdo bude mít ve své nabídce více typů, z různých materiálů a ve všech možných barvách.

Jednou z firem, která nabízí široké spektrum kvalitních garážových vrat, je Lomax. Tato společnost vám vyrobí vrata přesně podle vašich představ a na míru vaší garáže. Vybírat můžete z několika typů – vrata rolovací, posuvná nebo sekční. V nabídce najdete i průmyslová vrata. Volit je možné z více než dva a půl tisíce různých barev tak, aby se vrata co nejvíce hodila ke stylu a barvě fasády vašeho domu. Ale tato garážová vrata samozřejmě nejsou jen pro parádu. Jejich hlavním úkolem je ochrana vašeho vozu před vlivem počasí a také před zloději.

Garážová vrata; zdroj: lomax.czGarážová vrata; zdroj: lomax.cz

Předokenní rolety vás chrání i šetří peníze

Myslíte si, že předokenní rolety jsou dobré jen k tomu, aby vám nikdo nezasahoval do soukromí? To je omyl. Předokenní nebo také venkovní rolety vám pomohou vyřešit více problémů.

Skrze okna vám uniká velké množství tepla a díky předokenním roletám můžete tepelnou ztrátu radikálně snížit. Naopak v létě vám udrží v domácnosti příjemný chládek. Věřte, že je to investice, která se velmi brzy vrátí. Navíc se také při jejich použití sníží hlučnost. Pokud tedy bydlíte v rušné čtvrti, určitě tuto vlastnost oceníte. V neposlední řadě budou vaše okna chráněna pro případ krupobití nebo silného větru. Ale nejen před nepředvídatelným počasím, také před nevítanými hosty.

V nabídce společnosti Lomax najdete kromě garážových vrat a venkovních rolet i další produkty. Mezi ně patří žaluzie, dveře nebo mříže. Celou nabídku si můžete prohlédnou zde: http://www.lomax.cz/

Předokenní rolety; zdroj: lomax.czPředokenní rolety; zdroj: lomax.cz

Úvodní obrázek: lomax.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS