23/1
Kontejnery pro odvoz odpadu a suti

Kontejnery pro odvoz odpadu a suti

23. ledna 2015 v 16.45 , Byty , Domy

Děláte si starosti, kam v hlavním městě s odpadem? Potřebujete odvozit opad nebo sníh? Firma SIEGL Petr s.r.o. ví, jak na to.

Společnost SIEGL Petr s.r.o.

Již od roku 1990 existuje společnost SIEGL Petr s.r.o., která se zabývá nejen odvozem odpadu, suti a sněhu, ale také prodejem písku, štěrku a dalším sypkým materiálem. Mimo jiné vám pomůže vyklidit prostory a zlikviduje i černé skládky. Sídlo této společnosti najdete v Praze 8 – Libeň.

Kam s ním?

Nevíte si rady, kam s „horou“ odpadu, která vám zbyla po vyklízení domu, či bytu? Není třeba zoufat, máme pro vás recept, jak snadno a rychle zlikvidovat odpad za rozumné ceny. Stačí jen využít služeb firmy SIEGL. Společnost garantuje výhodné ceny odvozu odpadu a rychlé přistavení kontejneru na lehký i těžký odpad. Problém není ani s přistavěním více kontejnerů najednou, pro možnost třídění odpadu.

Kontejner 3 tunyKontejner 3 tuny

Kontejnery

Firma disponuje kontejnery na odpad mnoha užitných objemů a typů – na suť, na zeminu, velkoobjemové kontejner na 3 tuny, 5 a 10 tun. Nebojte se předem kontaktovat dispečera, který vám poradí, jaký kontejner je pro váš odpad nejlepší. Určitě víte, že mezi těžký odpad patří cihly, beton, sypký materiál atd., a že mezi lehký materiál patří např. plasty, papír, dřevo apod.
Stavební odpad neboli suť (zbytky cihel, dřevěné trámy, omítka, beton, střešní tašky, kanalizační potrubí atd.) je spojována zejména s budováním nebo přestavbou domů. I když se jedná o velice rozmanitý odpad, nespadá do kategorie nebezpečného odpadu, a proto jej můžete umístit do kontejneru, jelikož všechny tyto složky se dají velmi spolehlivě recyklovat.

Stavební odpadStavební odpad

Odpad a životní prostředí

Existuje celá řada typů odpadů – dřevěný, kovový a gastroodpad, pneumatiky, plasty, bioodpad, komunální, tekutý odpad, elektroodpad, nebezpečný odpad, zdravotnický odpad atd.
Samotnou kapitolou je nebezpečný odpad, který ovlivňuje životní prostředí (ekotoxicita) např. kontaminací vod, ovzduší, zeminy apod. Každý, kdo manipuluje s nebezpečným odpadem je povinen dodržovat několik zásad a kritérií, mezi které patří i evidence o množství odpadu, druhu a způsobu, jakým s ním bylo manipulováno. Musí s ním manipulovat tak, aby se předešlo možnému úniku do volné přírody. Nebezpečný odpad nepatří do kontejnerů.

Nebezpečný odpadNebezpečný odpad

Odvoz a likvidace odpadu

Zlikvidovat odpad a staré nepotřebné věci se může stát hračkou. A to doslova. Stačí pouze využít kompletní nabídku firmy SIEGEL Petr s.r.o.
Stačí jen dohodnout potřebné a Vy si klidně můžete odpočívat nebo vyrazit na výlet.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS