25/12
Multielastické potahy na křesla, židle a sedačky

Multielastické potahy na křesla, židle a sedačky

25. prosince 2014 v 10.45 , Bytový textil , Křesla a sedací soupravy , Obývací pokoje , Židle

Snad v každé domácnosti najdeme pohodlný gauč, sedačku nebo křesla, na která mnohdy přehazujeme obyčejnou deku, aby nedošlo k ošoupání či k zašpinění. Ano, v každém odvětví lidské činnosti a světa kolem nás je něco out. My tu pro vás máme řešení. Jak i z obyčejné sedačky vykouzlíte originální a moderní kousek. Chcete-li jít s dobou, zapomeňte na obyčejné deky a jednoduché přehozy. Sledujte poslední trendy v dané oblasti – pořiďte si multielastické potahy.

Napínací potahy

Máte chuť jít s dobou a toužíte jednoduše a přitom moderně proměnit váš obývací pokoj? V takovém případě byste neměli rozhodně zapomenout na společnost decoDoma, které nabízí revoluční novinku do vaší domácnosti – značkové napínací potahy renomovaných výrobců z Itálie a Španělska. Jedná se o stylové a zejména vysoce kvalitní potahy, které padnou na každou sedačku, křeslo nebo židli. Multielastické napínací potahy dokáží během chviličky změnit vzhled pokoje bez vysokých nákladů.

Moderní a stylový interiér může mít každý

Moderní interiér vytvoříte snadno např. pomocí barev, a jestliže se vám v jedné místnosti podaří sladit barev hned několik, máte vyhráno. Multielastické potahy se sedačce nebo křeslu dokonale přizpůsobí a nestane se tak, že se budou různě hrnout, padat nebo rolovat. Nejedná se o obyčejný přehoz, ale o revoluční materiál, který si zamilujete.
Sedačka ve vašem obývacím pokoji tak získá zcela novou tvář. Zachová si svůj tvar, ale díky potahu bude vypadat jako nová. Díky němu ji ochráníte nejen před dětmi, domácími mazlíčky, ale i prachem.
Možná si říkáte, obyčejný potah na křeslo, úplná maličkost, a přitom s interiérem dokáže hotové divy. Co se týká údržby, je velice snadná. Potah jednoduše sundáte a vyperete ho v pračce.

Nový design

Dejte sedačce novou tvář s moderními a stylovými napínacími potahy. Nemusíte si nutně kupovat novou sedačku v případě, že ztratila svůj půvab, vzhled a jas. Tento „problém“ lze vyřešit jednodušeji a levněji. Na každou příležitost můžete doma okouzlit novým potahem. Snadno přizpůsobíte potah k aktuálnímu období či náladě – během Vánoc, oslav, Velikonoc, letního počasí atd.
K proměně sedačky dojde během pár minut. Potahy jsou dostupné pro klasické dvousedačky, trojsedačky, rohové sedací soupravy, ale i na křesla a židle.

Perfektní potahy

V současné době jsou velmi módní a oblíbené černobílé variace a přírodní barvy. Proměna vašeho interiéru je tak snadná. Neváhejte a dodejte vaší sedačce nový look. Inspiraci moderních potahů najdete na www.decodoma.cz . Určitě si vyberete i Vy.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS