19/12
Regály a regálové systémy pořídíte nejlépe se společností Regalsistem s.r.o.

Regály a regálové systémy pořídíte nejlépe se společností Regalsistem s.r.o.

19. prosince 2014 v 23.45 , Domy , Nábytek

Firma Regalsistem s.r.o. je specialistou na vybavení skladů a archivů regály, regálovými systémy, kovovými regály, policovými regály atd. Firma je schopna poskytne svým zákazníkům bohaté služby na vysoké profesionální úrovni. Nejdůležitějším krokem je samozřejmě navrhnutí regálu přesně podle prostoru, který klient potřebuje vyplnit.

Regály na míru

Hledáte-li regál přímo na míru a je nad vaše síly najít ten pravý, vyzkoušejte regalnamiru.cz. Na těchto stránkách si v klidu domova navrhnete vlastní regál podle vašich požadavků. Stačí pár kliknutí, vypsat ty správné rozměry – výšku regálu, hloubku, délku polic, počet polic a nosnost polic v kilogramech. Je to tak jednoduché. Cílem společnosti je poskytnout zákazníkovi maximální pomoc při výběru vhodného typu zařízení a jeho dalšího optimálního využití. 100% podpora, kvalita, kvalitní servis a záruka, přesně těmito slovy se dá charakterizovat Regalsistem s.r.o.

Spolehlivost a kvalita

Veškeré regály, police a systémy jsou precizně a kvalitně zpracovány díky moderní strojové výrobě. Při výrobě je kladen důraz hlavně na přesnost a kvalitní zpracování.
Nemusíte se obávat toho, že na policový systém budete čekat měsíce. Přání klientů se společnost snaží splnit v nejkratší možné době. Navíc mimo kvality, rychlosti a preciznosti oceníte příznivou cenu.

Policové regály

Policové regály mají všestranné použití, nejvíce se využívají pro ukládání dokumentů v archivech, ale najdete je samozřejmě i ve skladech, dílnách, autoservisech a domácnostech. V rodinných domech a bytech je můžete využít pro skladování nejrůznějšího volně loženého a drobného zboží. Hodí se do špajzů, sklepů, kuchyní, kumbálů apod.
Policový regál od Regalsistem je tím nejlepším řešením, pokud se nespokojíte s typizovaným řešením, který v konečném důsledku zabere více místa a uskladní se v něm mnohem méně věcí. Nejlepší je, abyste si sami navrhli policový regál, který bude přesně na milimetry odpovídat vašim požadavkům a přáním.

Regály na klíč

V oblasti výroby regálů na klíč dnes existuje na českém trhu řada dodavatelů, kteří se snaží v rámci svých možností splnit požadavky na ně kladené ze strany zákazníka. Ovšem firma Regalsistem s.r.o. nabízí 100% kvalitu a splnění požadavků zákazníka.
Přesně na míru si můžete objednat regál, pro který v domácnosti najdete všestranné využití. Své uplatnění nachází např. v garáži, v pracovně, ale dokonce i v ateliéru či v dílně.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS