7/12
Kde si pořídit novou, moderní a kvalitní kuchyň v Brně?

Kde si pořídit novou, moderní a kvalitní kuchyň v Brně?

7. prosince 2014 v 12.45 , Kuchyně

Máte za sebou rekonstrukci bytu nebo rodinného domku? Koupili jste byt a chcete si udělat úplně novou, kvalitní a moderní kuchyň? Existuje pro vás řešení. Pojďme se společně seznámit s kuchyňským studiem Gabon, největším dodavatelem kuchyní pro Brno a Jihomoravský kraj.

Kuchyňské studio

Kuchyňské studio Gabon je úspěšné díky kvalitnímu dodávanému nábytku nejen u nás v České republice, ale také slaví velký úspěch v jiných zemích (Rakousko, Německo, Švýcarsko). Firma vznikla v roce 1992 a na výrobu kuchyňských linek se zaměřila až v roce 1998. Jejich prezentaci naleznete na webových stránkách www.gabon.cz.
Výhodou této firmy je nejen výroba a nabídka kuchyňských linek, veškerého kuchyňského nábytku, ale i dodávka kuchyňských spotřebičů a všeho, co s pořízením kuchyně souvisí. Nemusíte zdlouhavě obcházet obchody, zařizovat a shánět. Firma Gabon vše udělá za vás a to i včetně instalatérských, elektrikářských, zednických, malířských a podlahářských pra­cí.

Chceme novou kuchyň

Toužíte po nové kuchyni? Je to tak jednoduché. I vy si můžete vybrat kuchyň podle vašich představ, od barevného provedení, velikosti, stylu až po výběru materiálu, kování, nábytkových prvků, spotřebičů apod. Firma Gabon pro vás zdarma vytvoří počítačový návrh, přesně vám vše potřebné zaměří a v případě, že budete s kuchyní spokojeni, profesionální tým ji přijede namontovat.
Pokud si klienti nevyberou z klasických kuchyní v nabídce, mohou si zvolit rozměry a typy skříněk dle jejich přání. Díky moderní technologii si můžete zahrát na designéry a vyzkoušet si různé kombinace podle vás. Gabon dokáže uspokojit i toho nejnáročnějšího klienta.

Výběr kuchyně

Na výběr máte celou řadu kuchyní a to nejen u firmy Gabon. I Hanák Brno, Bytmax, Hezký domov a jiné firmy zaměřené na kuchyně Brno nabízí různé styly a typy kuchyní. Např. klasické typy, moderní, rustikální, podkrovní, panelákové, sektorové apod. Ovšem kuchyně pro handicapované nabízí pouze firma Gabon. Na českém trhu je celá řada výrobců a obchodníků, kterým se dá ale snadno naletět např. klamavou reklamou, drahým zbožím, nekvalitními spotřebiči apod. U firmy Gabon máte stoprocentní jistotu, že pořizujete opravdu kvalitní kuchyň do posledního detailu. Za rozumné peníze získáte kuchyň vašich snů, kde budete připravovat nejen lahodné pokrmy, trávit krásné večery s rodinou, ale také se zde budete setkávat se svými přáteli.

Není firma jako firma

V Brně najdete celou řadu jiných firem, které se zabývají výrobou a prodejem kuchyní. Záleží jen na vás, jakého výrobce zvolíte či komu dáte přednost. S firmou Gabon sázíte na 100% kvalitu, praktičnost, funkčnost, záruku a originalitu. Díky ní budete mít jistotu, že jste vybrali kvalitní výrobky, propracované do těch nejmenších detailů.

Zdroj: Gabon.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS