16/9
Thermomix – kuchyňský spotřebič nové generace

Thermomix – kuchyňský spotřebič nové generace

16. září 2014 v 21.45 , Kuchyně

Krásná kuchyně je snem snad každé hospodyňky. Co by to ale bylo za moderní kuchyň, bez Thermomixu? Chcete, aby vás vaření začalo bavit a nemuseli jste trávit hodiny u plotny? Využijte svůj čas raději něčemu užitečnějšímu, než stáním u plotny. Existují různé kuchyňské spotřebiče a zařízení, které nám dokáží přípravu pokrmů velice usnadnit a zpříjemnit. Je tady Thermomix.

Univerzální pomocník

Hledáte a sháníte univerzálního pomocníka do kuchyně, který vám dokáže uspořit nejen čas a energii ale také místo v kuchyni? Pořiďte si multifunkční přístroj Thermomix od společnosti Vorwerk. Nesmírnou výhodou tohoto „člena rodiny“ je – úspora místa, času, nutričních látek a financí.
Vaření vás začne bavit, bude jednodušší a hlavně zdravější.

ThermomixThermomix

12 spotřebičů v jednom

Multifunkční přístroj Thermomix je schopný nahradit až 12 spotřebičů. Dokáže vařit, mixovat, vážit, mlít, drtit, dusit, míchat, hníst, sekat, ohřívat, kvedlat a dokonce je schopný připravit emulzi. Můžete si v něm připravit pomazánky s domácím pečivem, polévky, omáčky rovnou i s knedlíkem, maso, ale také drinky a zmrzlinu a mnoho dalších. Možná vám to zní divně, ale všechny tyto funkce jsou v Thermomixu schopné komfortně udělat. Jen si představte tu úsporu času, spotřebičů, méně nádobí apod. Lidé, kteří dávají přednost vaření v páře, tento přístroj také využijí. Díky vaření v páře si použité suroviny zachovají maximum živin a udrží si svou přirozenou chuť.
Thermomix vám ušetří také finance, neboť je navržen tak, aby měl co nejnižší spotřebu. Nebojte se do přístroje investovat – finance se vám brzy vrátí.

Pomocník do kuchyně

Komfort, který máte doma v kuchyni během vaření, si můžete vzít s sebou i na cesty nebo na chalupu apod. Tento přístroj nezabere tolik místa (má velikost běžného kávovaru), snadno ho přenesete, převezete a dokonce i v kempu, kde máte možnost připojit přístroj k síti, zajisté využijete. I když je přístroj poměrně malý, dokáže zastat práci hned několika jiných drobných kuchyňských spotřebičů.
Říkáte si, že se vám takový multifunkční stroj nechce potom čistit a ručně mýt? Nemusíte. Thermomix lze jednoduše rozebrat a vložit do myčky.

Na tomto videu se můžete seznámit, jak přístroj vypadá a funguje.

Kde Thermomix koupíme?

Thermomix můžete mít ve vaší kuchyni i vy. Je to tak jednoduché. Stačí ho zakoupit prostřednictvím přímého prodeje. Jak na to? V případě zájmu si sami sjednejte schůzku s vyškoleným obchodním poradcem, který vám v klidu vašeho domova přístroj předvede. Stačí navštívit stránky thermomix.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS