16/6
Dlažby a obklady do kuchyně, ze kterých si vybere každý!

Dlažby a obklady do kuchyně, ze kterých si vybere každý!

16. června 2014 v 22.45 , Byty , Design , Kuchyně

Kuchyně je obvykle doménou každého bytu nebo domu a především ženy na její výběr a zařízení kladou enormní důraz. Měla by být prostorná, prakticky řešená, ale také moderní a nadčasová, neboť měnit linku co pár let, by bylo opravdu obtížné a nákladné. Vzhledem k tomu, že se v kuchyni vaří, čímž se neustále tvoří nepořádek, je také na místě myslet na vhodnou volbu podlahy a obkladů, které jsou snadno omyvatelné a kuchyni udržují v čistotě. Nenechte se spálit volbou nevhodného materiálu, který vás bude trápit celé následující roky a raději vsaďte na jistotu profesionálů od keramiky Soukup. Více důležitých informací a užitečných rad najdete na této adrese http://www.keramikasoukup.cz/kontakt/plzen.

Jak vybrat ideální dlažbu?

Výběr podlahové krytiny je, při zařizování bydlení, obecně velmi podstatnou částí, která by rozhodně neměla být opomíjena či zanedbána. Nevhodná koupě vás může nejenom obtěžovat svou špatnou udržitelností, ale také chátráním, přinášejícím další neplánované investice. Co se kuchyně týče, dřevěné povrchy je dobré vynechat, ty se totiž vlivem časté vlhkosti, mohou znehodnocovat. Nejlepší variantou je rozhodně dlažba do kuchyně, jejíž praktičnost při vaření nejednou oceníte. Dlažby jsou obecně vhodné na údržbu a navíc vypadají skvěle. Keramika Soukup vám nabízí nespočet atraktivních variant, které budou dokonale ladit s linkou a celkovým stylem kuchyně. A co je podstatné, vydrží vám desítky let a stále bude vypadat jako nová.

Obklady a dlažby pro ty nejnáročnější, autor: keramikasoukupObklady a dlažby pro ty nejnáročnější, autor: keramikasoukup

Obklady i pro ty nejnáročnější

Jakmile si pořídíte kuchyni snů, přichází na řadu výběr obkladů, který budoucí majitele může pořádně potrápit. Spousta výrobců se totiž specializuje jen na určitý druh a jejich barevná a tvarová škála je rovněž velmi omezená. Obklady do kuchyně jsou však podstatné, neboť dotváří design kuchyňského koutu a špatný odstín může celou kompozici narušit. Patříte-li k perfekciona­listům, kteří se nespokojí se standardem a od bydlení čekáte něco víc, opět se obraťte na odborníky na slovo vzaté. Ti vám poskytnou bohatou paletu motivů, barev, tvarů a nejrůznějších kombinací, ze kterých si vyberete i ten nejnáročnější zákazník.

Kuchyně moderní, retro i rustikální

Každý člověk má zcela odlišný vkus a co se líbí jednomu, nemusí vyhovovat druhému. Proto je nejlepší najít takového prodejce, který bude splňovat individuální přání jedince. Keramika Soukup si je odlišností svých klientů plně vědoma a proto ve svém repertoáru nabízí obklady a dlažby pro luxusní minimalistické kuchyně s vysokým leskem, vyberou si také milovníci retra, ale i ti, co stále preferují masivní dřevo a rustikální styl. Proč byste se spokojili s kompromisem, když můžete mít vše, po čem toužíte?

Vyberte si to nejlepší, autor: keramikasoukupVyberte si to nejlepší, autor: keramikasoukup

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS