26/5
Design do vaší ložnice zkrátka patří

Design do vaší ložnice zkrátka patří

26. května 2014 v 17.30 , Ložnice

Maximální komfort pro váš spánek, vysoká kvalita a design. Ano, přesně tak by se měla dát popsat vaše ložnice. Nová vlna vybavení ložnicí je tady. Vneste do interiéru moderní prvky ve formě sedacích pytlů, obrazů na míru a samozřejmě i luxusních typů povlečení.

Ložní prádlo

Proměňte svou ložnici právě teď v luxusní místnost, kde načerpáte energii, zlepšíte si náladu a nejen že v takové místnosti budete rádi usínat, ale dokonce se v ní i probouzet. Ložní prádlo z kvalitních materiálů je bodem číslo jedna, co nesmí v žádné ložnici chybět.
Je mi jasné, že každý by si ve své vysněné ložnici přál něco jiného, proto je sortiment ložního prádla a samozřejmě i bytového textilu stále rozšiřován.
Vyspat se můžete v luxusním saténovém, bavlněném, krepovém povlečení nebo dokonce i v povlečení pro alergiky či z mikrovlákna.

Rozkvetlá ložnice

Vyberte si povlečení, se kterým vaše ložnice přímo rozkvete. Aktuálním trendům bytového designu vládnou nejen vzory zvířat, ale také květinové vzory, které dokáží „provonět“ místnost a proměnit ji tak ve voňavou zahradu.
Ložnice je místnost, kam návštěvy sice nechodí, ale proč si ji neupravit podle vašeho přání a snů? Vždyť patří jen vám a vy v ní trávíte třetinu svého života. Jedná se o místo pro relax a především kvalitní, ničím nerušený spánek.
V případě, že se vám kvetoucí povlečení nelíbí, co třeba takový obraz s rozkvetlou loukou nebo květinami? Obrazy na míru nejen do vaší ložnice najdete na tomto odkaze. Vyberete si?

autor: obliecky-emi.skautor: obliecky-emi.sk
autor: obliecky-emi.skautor: obliecky-emi.sk

Odpočiňte si

V dnešní době už neumíme odpočívat na obyčejné pohovce, ale většinou si chodíme lehnout do milované ložnice. Co musí ložnice v dnešní moderní době mít? Samozřejmě že nejen kvalitní postel a matraci, ale také celou řadu dalších doplňků, které tuto místnost doslova promění v oázu klidu.
Zrcadlo, taburetku, skříně, svíčky, ale také sedací pytle, které jsou snadno přenosné a je jen na vás, v jaké místnosti je nakonec využijete nejlépe a nejvíce. Nejnižší cena sedacích pytlů je zaručena a dostupná i pro vás.
Sedací pytle a vaky jsou určeny pro moderní bydlení a zdravé sezení či odpočívání. Nejedná se o žádnou novinku, přesto je stále velká skupina lidí, kteří sedací pytle vnímají jako módní výstřelek. Ale po vyzkoušení dávají za pravdu ostatním, že sedací pytle jsou super nejen na sezení, ale i ležení, hraní apod. Pytle se přizpůsobí vašemu tělu a tím dochází k negativním účinkům na záda a následně i na celé tělo.

autor: sedacipytelemi.czautor: sedacipytelemi.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS