25/3
Výměna oken? Ten správný čas na nová okna je tady!

Výměna oken? Ten správný čas na nová okna je tady!

25. března 2014 v 17.15 , Byty , Domy

Stavíte, plánujete rekonstrukci nebo zkrátka toužíte po nových kvalitních oknech? Rozhodněte se pro nákup plastových nebo dřevěných oken.

Oknoplastik s.r.o.

Tato společnost vám nabízí kvalitní plastová okna již od roku 2002. Disponuje širokou nabídkou dřevěných a rovněž dřevo-hliníkových oken. Oknoplastik dodává okna a vchodové dveře, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Používané profily z pvc Salamander patří mezi nejmodernější výrobky. Mezi další dodavatele patří např. firma Aubi Siegenia.
Vybrat si můžete z celé řady typů oken, které se liší nejen barvou, novátorskou výrobní technologií, ale také profily.

autor: oknoplastik.czautor: oknoplastik.cz

Záruka až 40 let

Oknoplastik poskytuje na veškerá plastová okna záruku 10 let. Pokud svá nová plastová okna budete nechávat pravidelně kontrolovat, záruka může dokonce dosáhnout až 40 let. Společnost dbá nejen na funkční a kvalitní výrobky, ale také na to aby každý zákazník byl spokojený.
Myslíte si, že Váš domov si zaslouží jiná okna či vchodové dveře než mají vaši sousedé? Vsaďte na luxusní řešení plastových nebo dřevěných oken, které jsou absolutním hitem a trendem v moderním bydlení. Je nutné si uvědomit, že plastová nebo dřevěná okna pořizuje člověk většinou jen jednou za život. To nabádá ke správnému výběru a správné volbě oken, aby sloužily svému účelu a jejich vlastnosti byly dlouhodobě stabilní.

Snížení energie

Díky plastovým oknům snížíte poplatky za energie. Tento typ oken je vhodný na izolační vlastnosti oken a dveří. I za poměrně nepatrnou investici navíc, lze pořídit okenní profil i jeho zasklení s lepšími izolačními vlastnostmi než v klasickém provedení.
Plastová okna jsou oblíbená díky jejich příznivé ceně a výborným tepelně – izolačním vlastnostem. Navíc jsou také odolné proti přírodním vlivům.
Toužíte-li po plastových oknech nebo dveřích v imitaci dřeva, stačí si vybrat z široké palety barev.

Vchodové dveře

Dveře jsou jakousi branou k Vašemu bydlení. Při výběru věnujte pozornost zejména jejich funkčnosti. Nejen že by vás měly ochránit před nezvanou návštěvou, ale také by měly být vysoce odolné proti povětrnostním vlivům a většímu fyzickému namáhání.
Stejně tak jako u oken, tak i u vchodových dveří si můžete vybrat z mnoha designů a barevných variací. Ať už se vám líbí kombinace dřevěných dveří se skleněnou výplní nebo klasické dřevěné dveře, vždy budou mít vynikající tepelnou izolaci a vysokou bezpečnost. Díky široké nabídce si vchodové dveře vybere opravdu každý.

autor: oknoplastik.czautor: oknoplastik.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS