24/2
I odpadkové koše mohou vypadat stylově

I odpadkové koše mohou vypadat stylově

24. února 2014 v 00.00 , Bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Odpadkové koše se snažíme v domácnosti většinou uklidit tak, aby na ně návštěva neviděla hned při vchodu do místnosti. Není na ně totiž většinou příliš vábný pohled. Ovšem nastávají i situace, kdy je to nevyhnutelné, aby byly na dobře viditelném místě. To bývá občas poměrně nepříjemná situace, avšak my se vás nyní pokusíme přesvědčit, že i odpadkové koše mohou být skvěle zpracovány a nemusí být pouze ukryté ve skříni.

Hideaway Trash Bin

Začneme jednoduchým návrhem, kterým je Hideaway Trash Bin, který se prezentuje jako jednoduchý odpadkový koš s jednou nepatrnou, ovšem prospěšnou změnou. Tou je úchyt na spodní straně víka koše, za který můžete víko zavěsit. Jednoduché a chytré.

Dustbin od Brendan Ravenhill

Další návrh už je poněkud propracovanější, jelikož se jedná o stylově vypadající odpadkový koš, který má na straně držák na smetáček a součástí víka je lopatka, kterou s trochou nadsázky objevíte až při detailním zkoumání koše. Tento kousek vytvořil designér Brendan Ravenhill.

Basketbin od ding3000

Následující koš je určen spíš do kanceláří, jelikož tam se vyhazuje především čistý papír, který lze umísťovat i do děrovaného koše. Oproti klasickým košům je tento kousek od ding3000 opatřen vychytávkou v podobě další přídavné nádoby určené například na ohryzky a další odpad, jenž by dělal v děrovaném koši neplechu.

Ideaco Tubelor Trash Can

Další vynález pochází z Japonska a jedná se prakticky o stylový obal na váš odpadkový koš, který zakryje všechny nedostatky a vytvoří i z odpadkového koše esteticky příjemnou záležitost. Vnitřní koš můžete při opotřebení vyhodit a nahradit za nový.

Recycling Frame z Materriashop

Následující kousek nemůžeme zařadit mezi typické odpadkové koše, nýbrž se jedná o systém držáků na papírové tašky, které mohou sloužit pro umisťování odpadků. Nápad je to zajímavý, přesto ne tak revoluční. Málokdo jej však v domácnosti využívá a podle nás je praktická alternativa k obvyklým odpadkovým košům. Stačí jen vyměnit tašky a o nic jiného se nemusíte starat.

Úvodní foto: Shophorne.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS