19/2
Chytrá elektronika pro vaši domácnost

Chytrá elektronika pro vaši domácnost

19. února 2014 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Nedávno jsme vám přinesli článek o zajímavých doplňcích do bytů a domů. Kromě toho, že skvěle vypadají, také plní důležitý účel v každé domácnosti. Rozhodli jsme se, že vám přineseme i další bytové doplňky, které se pyšní stejnými atributy. Pojďme se tedy podívat na další vymoženosti, které vám zkrášlí a zpříjemní pobyt doma.

Větrák Big Ass Element Fan

A začneme ve velkém stylu, jelikož vám představíme obří větrák s názvem Big Ass Element Fan, který vypadá fenomenálně a navíc vám v letních dnech vykouzlí příjemné teploty. Jak jistě vidíte, hodit se bude především do větších místností. Své uplatnění nalezne například v pracovně, obývacím pokoji či v předsíni. Informace o ceně bohužel nemáme, ale máme takové podezření, že vzhledem k tomu, že se jedná o jedinečnou záležitost, nebudou se pořizovací náklady pohybovat nízko.

Větrák Big Ass Element Fan – bigassfans.comVětrák Big Ass Element Fan – bigassfans.com

ANDREA Air Filter

Další vychytávku má na svědomí Mathieu Lehanneur with David Edwards, který se nechal inspirovat klasickými vzduchovými filtry, ovšem hledal také pomoc u přírody. Výsledkem je revoluční technologie, která využívá rostliny uvnitř nádoby k filtrování vzduchu v místnosti a vytváření zdravého ovzduší. Tento přístroj lze využít v obývacích pokojích, ložnicích, kancelářích či pokojích pro nejmenší, pokud chcete dětem vytvořit co nejzdravější prostředí.

ANDREA Air Filter – amazon.comANDREA Air Filter – amazon.com

Systém Geneva Home Theatre

Následující skříň bude určena především pro nadšence filmů, kteří si raději vychutnají oblíbený trhák či novinku v teple domova. Pokud chcete kvalitní zážitek z filmů, rozhodně se vyplatí investovat do prvotřídní aparatury, ovšem mnohdy to pak v obývacím pokoji vypadá poněkud zmateně a občas dokonce vykoukne nějaký ten drát. Tomu je konec díky systému Geneva Home Theatre, který poskládal všechny důležité komponenty domácí kina do jediné skříně a vy si tak můžete nerušeně užívat váš oblíbený film v prvotřídní kvalitě. Skříň je vybavena několika reproduktory a subwoofer, vstupem pro DVD a také konektorem pro připojení iPodu, takže můžete systém jednoduše používat i pro pouštění písniček.

Geneva Home Theatre – conranusa.comGeneva Home Theatre – conranusa.com

zdroj úvodní foto: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS