5/2
Nepodceňujte důležitost oken a vyberte ta nejlepší!

Nepodceňujte důležitost oken a vyberte ta nejlepší!

5. února 2014 v 06.00 , Byty , Design , Domy , Sklo

Okna a jejich nezaměnitelnou funkci mnozí lidé podceňují a při výběru také často šetří. Následky jsou potom nepříjemné pro celou rodinu, neboť se můžete potýkat s vlhkostí, průvanem, s únikem tepla, jež jde ruku v ruce s plýtváním energie a peněz a v neposlední řadě vás mohou trápit plísně, které jsou jednak nepěkné a především nebezpečné a pro život naprosto nevhodné. Při stavbě domu či rekonstrukci si proto nechejte odborně poradit a investujte do oken, která jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti.

Klasika v podobě dřevěných oken

Dřevěná okna vždy byla, jsou a budou moderní, neboť vypadají přirozeně, což je u většiny domů žádoucí. Je třeba ale rozlišovat typy dřevěných oken, protože ne všechny lze pokládat za vhodnou volbu. Zárukou spokojenosti jsou v tomto případě určitě euro okna disponující vysokým tepelným odporem, výrazným snižováním hlučnosti z venkovního prostředí a značnou odolností vůči poškození. Dřevěná euro okna jsou proto rozhodně komfortní a svým přírodním vzhledem dovedou snadno navodit rodinnou a útulnou atmosféru, která je jednoduše k nezaplacení.

Pokud žijete roky v domnění, že existují dřevěná okna pouze v omezených základních odstínech, jste na omylu. Dnes si můžete vybrat ze široké palety lakovaných variant, které jsou zdravotně nezávadné, mají dlouhou životnost desítky let a navíc dokonale splynou s celkovým designem vašeho příbytku.

Investujte do kvalitních oken, autor: oknoplastikInvestujte do kvalitních oken, autor: oknoplastik

Spolehlivost vysoké kvality

Volbou, kterou rozhodně nikdy nic nezkazíte a se kterou budete zaručeně spokojení, jsou plastová okna, jež se i v našich končinách objevují dlouhé roky a nutno říci, že jsou stále populárnější a vyhledávanější. Díky neutrálnímu materiálu se hodí do každé místnosti, manipulace s nimi je triviální, údržba plastových oken je tak snadná, že je zvládne mýt i malé dítě a své místo si najdou v rodinných domech, panelácích i ve veřejných prostorách.

Otázkou ale zůstává, která okna a následně jaký montážní servis zvolit, protože když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Společnost Oknoplastik s.r.o. se v této oblasti pohybuje již od roku 2002 a svým zákazníkům poskytuje okna se zárukou až 40 let. Firma se při výrobě zaměřuje na používání těch nejkvalitnějších materiálů Salamander patřících k nejmodernějším výrobkům na světovém trhu. Motto společnosti zní ,,náš zákazník, náš pán" a proto si můžete být stoprocentně jisti, že o vaše okna bude desítky let pečování v rukavičkách.

Plastová okna jsou kvalitní, autor: oknoplastikPlastová okna jsou kvalitní, autor: oknoplastik

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS