9/1
Správně uspořádaný stůl - půlka úspěchu

Správně uspořádaný stůl - půlka úspěchu

9. ledna 2014 v 00.00 , Bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Váš pracovní stůl o vás leccos vypovídá, nejenže váš neuklizená či špatně zorganizovaná pracovní deska zpomaluje a rozptyluje, nýbrž také dělá špatný dojem na návštěvy, ať už k vám do kanceláře, nebo do pracovny zavítá jeden návštěvník za den či se s nimi trhnou dveře. Řada lidí vás hodnotí podle toho, co máte na stole, protože po vás na křesle je to okolí, které návštěva zabírá.

Jednoduše řečeno, zorganizování pracovního stolu není rozhodně jednoduchá záležitost, dokonce existují studie, které radí, jak by měla pracovní deska stolu vypadat. Tak hluboko my však nepůjdeme. Pouze se vám pokusíme představit několik velmi zajímavých designových doplňků, které vaše spolupracovníky či klienty bezesporu zaujmou a rozhodně nezhorší jejich mínění o vás.

Ostatně posuďte sami, u koho byste raději uzavřeli smlouvu. Bude to u člověka, co má na stole vše spořádané, upravené a zajímavě vyřešené, nebo u člověka, kterému se válejí papíry i po zemi? A s těmi papíry na podlaze rozhodně nepřeháníme. Nyní se tedy podíváme na několik menších doplňků na váš stůl.

MATT Pen Holders

Série držáků na tužky, propisky a poznámky s názvem MATT Pen Holders rozhodně splňují všechny kritéria, které si my osobně určujeme při výběru doplňků na stůl. Jsou jednoduché, funkční a dobře vypadají. Navíc se nám tento nápad libí.

MATT Pen Holders – leibal.comMATT Pen Holders – leibal.com

Kukka Blocks Desk Set

Následující sadu Kukka Blocks Desk Set jistě vyberou příznivci přírodních materiálů, kteří mají světlou kancelář vybavenou především dřevěným nábytkem. Set je rozmanitý, takže hravě zkrotí všechny vaše kancelářské potřeby.

Kukka Blocks Desk Set – vettedshop.comKukka Blocks Desk Set – vettedshop.com

Accordion Document Holder

Máte na stole spoustu letáků, vizitek a nabídek? Jednoduše použijte Accordion Document Holder. Skládací organizér pojme všechny vaše menší dokumenty, při potřebě vytáhněte z šuplíku a vizitky máte opět po ruce. Blíží-li se klienti, stačí sbalit a je uklizeno.

Accordion Document Holder – aplusrstore.comAccordion Document Holder – aplusrstore.com

Dent Pencils

Poslední tip bude tak trochu přežitek, ovšem nás tyto Dent Pencils natolik bavily, že jsme vás o ně nemohli ochudit. Říkáte si, proč dát 28 dolarů za tři obyčejné tužky? No možná proto, že nejsou až tolik obyčejné a na stole si jich určitě něco všimne a řekne si, že budete kreativní jedinec. Mimochodem perfektní dárek pro toho, kdo rád kreslí.

Dent Pencils – thefutureperfect.comDent Pencils – thefutureperfect.com

Úvodní foto: Store.dwell.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS