23/12
Nábytek českých výrobců jako zajímavá alternativa

Nábytek českých výrobců jako zajímavá alternativa

23. prosince 2013 v 00.00 , Architekti , Design , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Stále se snažíme obklopovat krásnými věcmi, nábytkem nevyjímaje. Necháváme se inspirovat skandinávským stylem, pařížským stylem, provensálským stylem a mohli bychom pokračovat do nekonečna. Když však výrobek otočíme, zjistíme, že pochází z Číny či Indie, koupíte jej po celé Evropě a pouze se tváří jako luxusní zboží. Je zbytečné se obracet do ciziny. Nádherné kousky dokážeme vyrobit i u nás. Už bychom neměli chtít čínskou masovou výrobu, která se tváří, že je vyrobená ve Švédsku. Měli bychom se zaměřit na kvalitní český nábytek.

České designové skvosty, zdroj: sarahstierch.comČeské designové skvosty, zdroj: sarahstierch.com

Proč český nábytek?

Jistě si už mnozí z Vás všimli, že český trh je přehlcen zahraničními výrobci. Ne snad, že by bylo hlavním důvodem podcenění tuzemských dodavatelů, spíše jde o to, že jsou čeští zákazníci „namlsaní“ a „zhýčkaní“. Přece jen, když se zeptáte, odkud nábytek pochází, zní daleko lépe odpověď: „z Evropy“ než například z „Pelhřimova“. Nemyslíte si, že je to škoda? Měli bychom si vzpomenout na pořekadlo: „zlaté české ručičky“. Dlouholetá tradice českého nábytku působí zejména pro mladou generaci přímo kouzelným dojmem. Přesvědčte se i vy o tom, že ani v dnešní zkomercializované době neztratili čeští řemeslníci nic ze svého kumštu.

To, co u českých výrobců dominuje, je kvalitní provedení, precizní zpracování, zdravotní nezávadnost a smysl pro detail, jenž vede k dokonalému designu. Kombinace nosné elegance, klasiky a svěžího moderního stylu Vám zajistí spokojené a příjemné bydlení. Na internetu hledá kvalitní český nábytek stále více lidí. Zasloužilo se o to hlavně rozšíření a zkvalitnění výrobků od českých výrobců. Určitě jste už někdy nábytek do svého bytu či domu kupovali a víte, že vybrat nábytek z několika stylů a vhodně jej pak doma rozmístit a doplnit není jednoduchá záležitost.

Luxusní český nábytek, zdroj: cphoffman42.comLuxusní český nábytek, zdroj: cphoffman42.com

Luxusní český nábytek na míru

Spousta českých designérů a výtvarníků oplývá pílí, vyniká výbornou fantazií a kreativitou. Dokáží nabídnout mnohem kvalitnější výrobky, které navíc vznikají s láskou. Není pro ně problém vykouzlit pro Vás přesně ten typ nábytku, který ideálně zapadne do Vaší ložnice, kuchyně či do Vašeho obývacího pokoje.

Podpořte tak českou výrobu a znovunalezení tradičních a méně tradičních výrobků. Budete za to odměněni kvalitou a jedinečností.

Úvodní obrázek Sarahstierch.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS