10/12
Kožené sedačky - extravagantní způsob sezení

Kožené sedačky - extravagantní způsob sezení

10. prosince 2013 v 00.00 , Nábytek , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Kožené sedačky jsou nesmrtelná klasika, mnoho z nás ji má doma a většina si ji pochvaluje. Ovšem tento trend skýtá spoustu strastí. Zmiňme si například špatně vybraný materiál, který se začíná loupat po několika měsících, avšak to nebude případ následujících kožených sedaček, jelikož jsme si pro vás připravili několik tipů na pohovky, které v českých domácnostech jen tak nenaleznete, což je ovšem škoda.

Nicméně pojďme se podívat na originální kožené sedačky, které jsme si pro vás připravili. Nutno dodat, že si budeme představovat limitované kousky, kterých se nevyrábí velké množství. Prakticky se jedná o kusovou výrobu, což se samozřejmě promítne i na ceně produktu. To ale neznamená, že na podobnou pohovku nenarazíte v obchodech, takže pokud se chcete nechat inspirovat, snad článek poslouží.

Damier adjustable sofa

Začněme s něčím opravdu nevšedním, tuto sedačku si opravdu s ničím jiným nespletete. Jedná se prakticky o jednoduchý čtverec, jehož jedna čtvrtina se dá vyklápět a tvoří tak podpěru, na kterou se můžete položit. Do futuristického obýváku se bude zcela určitě hodit, můžete si být jisti, že vaše návštěva si tuto pohovku zamiluje.

Damier adjustable sofa – mossonline.comDamier adjustable sofa – mossonline.com

BC252 Leather and Chrome Sofa

Tento kousek má k sedačce o něco blíže. Opět musíte mít v povaze trochu bláznivosti, abyste si ji ustavili do obývacího pokoje, ovšem to není vůbec špatně. Nám se tato pohovka líbí a výběr nábytku do obývacího pokoje k této sedačce rozhodně nebude jednoduchý úkol, ale výsledek bude stát za to. K dostání také v černé barvě.

BC252 Leather and Chrome Sofa – betterlivingthroughdesign.comBC252 Leather and Chrome Sofa – betterlivingthroughdesign.com

RPH sofa

Následující pohovku má na svědomí designér Fabio Novembre a musíme říct, že se jedná takřka o mistrovské dílo. Sedačka vypadá naprosto fenomenálně z jakéhokoliv úhlu, dost by nás zajímalo, jak vypadá v reálu. Nicméně vybírat můžete z několika barevných kombinací, zajímavá volba bude zcela jistě i bílá barva.

RPH sofa – unicahome.comRPH sofa – unicahome.com

Hollow 3-seat Sofa

Nakonec jsme si připravili sofa, na které se vejdou tři lidi, a v podstatě se jedná o nejumírněnější pohovku, kterou si dnes uvádíme. Chceme opět demonstrovat, že v jednoduchosti je krása a tato sedačka se snaží o co nejmenší složitost.

Hollow 3-seat Sofahivemodern.comHollow 3-seat Sofahivemodern.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS