25/11
Zařizujeme obývací pokoj aneb televizní a konferenční stolky

Zařizujeme obývací pokoj aneb televizní a konferenční stolky

25. listopadu 2013 v 00.00 , Bytové doplňky , Nábytek , Obývací pokoje , Stoly a stolky

Sponzorované odkazy:

V dnešní době je těžké představit si domácnost bez televize. S tím souvisí i nutnost vybrat pro ni správné místo. A právě proto jsou tady televizní stolky, které Vám pomohou najít ten nejideálnější prostor pro Vaši televizi. Snad ještě důležitější je vhodně vybraný konferenční stolek, bez nějž si snad ani nelze představit moderní obývací pokoj.

Televizní stolek může velmi příjemně doplnit Váš obývací pokoj, proto byste jeho výběr neměli zanedbat. Na trhu je nepřeberné množství typických i atypických tvarů, které zkrášlí Váš obývací pokoj. Televizní stolky jsou známé svou kvalitou a designem. Při televizních stolcích objevíte jedinečné spojení krásy a účelnosti, které přinese do Vašich obývacích pokojů nový nádech elegance.

TV stolky nejlepších značek jsou vyráběné z masivu, ze skla, z kovu i z dřevotřísky. Koupě televiziního stolku Vám ušetří prostor i v obývací stěně a umožní Vám umístit televizi prakticky kamkoliv v bytě. Díky televiznímu stolku můžete Váš interiér změnit opravdu noblesním způsobem.

Dřevěný konferenční stolek, zdroj: SilkRoadCollection.comDřevěný konferenční stolek, zdroj: SilkRoadCollection.com

Kam TV stolek umístit?

Když už si nějaký TV stolek vyberete, nezapomeňte také na jeho vhodné umístění. Není vhodné umístit televizi přímo pod okno. Nejen že je obraz televize oslňován, ale i teplo, které v letních měsících slunce vyzařuje, televizi nesvědčí.

Moderní TV stolky jsou dnes velmi nenápadného vzhledu a mnohokrát je na první pohled v obývacím pokoji ani nezahlédnete. Můžete je koupit i na kolečkách, a kdykoliv tak televizi lehce přesunout tam, kam právě potřebujete.

Jestli máte v obývacím pokoji málo místa, doporučujeme Vám poohlédnout se po rohovém TV stolku, který nabízí dostatek úložných prostor na všechnu potřebnou elektroniku. Ať už zvolíte moderní TV stolek, nebo klasický sektorový nábytek, vybírejte tak, aby nepůsobil v dané místnosti nepatřičně.

Velmi netradiční TV stolek na kolečkách, zdroj: homedesignss.comVelmi netradiční TV stolek na kolečkách, zdroj: homedesignss.com

Konfereční stolky: jaké zvolit?

Bez pořádného a zajímavého konferenčního stolku se dnes neobejde žádný obývací pokoj. Nezapomínejte na fakt, že konferenční stolek je jakýmsi středobodem celé obývací místnosti. Přitažlivý a jedinečný design je tedy základ.

Dnes jsou konferenční stolky vyráběné z nejrůznějších materiálů. Nejčastěji se jedná o kov, sklo, lamino či jejich kombinace. Pozadu však nezůstávají ani konferenční stolky z masivu nebo ořechu. V široké nabídce najdete stolky na centrální noze, na kolečkách nebo se čtyřmi nohami. Moderní konferenční stolky jsou pak vybavené zdvíhací anebo vloženou odkládací deskou.

Zajímavé řešení konferenčního stolku, zdroj: Wickerfurniture.comZajímavé řešení konferenčního stolku, zdroj: Wickerfurniture.com

Na co dbát při výběru konferenčního stolku?

Konferenční stolek by se Vám měl především líbit a měl by zapadat do celkového interiéru. Nezapomeňte na jeho správné rozměry, důležitá je především výška. Tu určuje sedací nábytek, u kterého bude stolek sloužit.

Je tedy třeba opravdu velmi dbát na výběr jak televizního stolku, tak stolku konferenčního. Vybírejte pečlivě, abyste se Vy i Vaše návštěva cítili ve Vašem obývacím pokoji příjemně a spokojeně.

Vysoce moderní konfereční stolek, zdroj: JuanValldeRuten.comVysoce moderní konfereční stolek, zdroj: JuanValldeRuten.com
Kombinace dřeva a skla u konferenčního stolku, zdroj: CJWoodworkingandDesign.comKombinace dřeva a skla u konferenčního stolku, zdroj: CJWoodworkingandDesign.com

Úvodní obrázek: Allaboutevelyn.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS