22/11
Moderní sedací nábytek uchvátí svou jedinečností

Moderní sedací nábytek uchvátí svou jedinečností

22. listopadu 2013 v 00.00 , Křesla a sedací soupravy , Nábytek , Obývací pokoje , Židle

Sponzorované odkazy:

V následujícím článku se budeme věnovat sezení, tedy spíše sedacímu nábytku, takže jsme si pro vás připravili několik zajímavých moderních tipů, které rozzáří vaší jídelnu, pracovnu či obývací pokoj. Snažili jsme se vybírat kontroverznější a odvážnější modely, které by ve vašem bytě či domě nikdo nepřehlédl a snad se nám podařilo vybrat i několik kousků, které by se hodily i k vám domů.

Rozhodně se nebojte experimentovat, židle si všimne každá návštěva, jelikož ji jednoduše potřebuje najít, aby si na ni sedla. Věřte, že za nápaditý sedací nábytek budete pochváleni.

Reclaimed Teak

Začněme něčím, co symbolizuje současný svět designu, tedy s jednoduchým a elegantním houpacím křeslem z kvalitních materiálů, které nese jméno Reclaimed Teak. Asi si vzpomenete, že takto houpací křeslo u vaší babičky nevypadalo, ovšem my rozhodně hodnotíme kladně, do obývacího pokoje, k bazénu či na verandu perfektní.

Křeslo Reclaimed Teak – sobusobu.comKřeslo Reclaimed Teak – sobusobu.com

Riki Stool

Od elegance a přepychu přeskočíme přesně na druhý břeh, následující židle má totiž název Riki Stool a určitě ji ocení především hraví jedinci, kteří mají například obývací pokoj vyzdobený veselými barvami. Tento kousek jistě na pestrobarevnosti místnosti neubere.

Židle Riki Stool – momastore.orgŽidle Riki Stool – momastore.org

Shell Chair – Maharam Fabric

A pokračujme honosným křeslem, které je vyráběno hned v několika barevných kombinacích, takže jej můžete sladit s vaší pracovnou či obývacím pokoje. Vaší pozornost jistě upoutala postranní „křídla“, které ovšem nemají prakticky žádné využití, avšak vypadají impozantně. Tři nohy nám stačí, toto křeslo vás okouzlí dokonalým zpracováním, takže si budete připadat jako král, i když do trůnu má toto křeslo ještě daleko.

Křeslo Shell Chair – Maharam Fabric – dwr.comKřeslo Shell Chair – Maharam Fabric – dwr.com

Perch Barstool

Nakonec se přesuneme k baru, jelikož se budeme věnovat barové stoličce s názvem Perch Barstool. Bar je vždy chloubou celé kuchyně, čemuž nahrává i samotný materiál baru, nicméně nejdůležitější složkou baru jsou právě barové stoličky, které jednak musí splnit svůj účel a navíc musí vypadat stylově, jelikož většinu času na nich nikdo nesedí. Obě tyto podmínky tento kousek splňuje bez výhrad.

Stolička Perch Barstool – westelm.comStolička Perch Barstool – westelm.com

Úvodní foto: Sobusobu.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS