4/11
Dřevěný nábytek z masivu – dřevěné PC stoly

Dřevěný nábytek z masivu – dřevěné PC stoly

4. listopadu 2013 v 16.15 , Nábytek , Stoly a stolky

Nábytek z masivu vás ohromí svou jedinečnou a typickou vůní dřeva a pryskyřice, ale také svým kvalitním a masivním zpracováním. Vdechněte do vašeho interiéru neopakovatelné a ničím nenahraditelné kouzlo přírody. Vybavte si domácnost nebo kancelář stylovým nábytkem z masivu.

Dřevěné stoly

V domě či bytě tvoří většinou hlavní dominantu jídelní stůl. Takový jídelní stůl je součástí každého domova. Masivní dřevěné stoly jsou vyrobeny nejčastěji ze smrku, borovice nebo dubu. Proč si nedoladit váš interiér ve stejném duchu? Vybrat si můžete nejen kvalitní masivní jídelní stůl, ale i menší odkládací stolky nebo psací stoly. Kvalitní zpracování stolů zapůsobí na každého z nás.

Psací stoly

Psací stoly z masivu můžete mít i vy. Vybrat si můžete nejen jednoduché stoly, ale také s praktickým kontejnerem, zásuvky apod. Moderní rohový stůl je natolik praktický, neboť obsahuje např. zásuvky na kolejničkách, výsuvný foch na klávesnici, prostor na počítač, šanony a tiskárnu. PC stoly jsou promyšlené, mají poličky v horní části, které jsou určeny např. pro monitor a CD.
Dostupné jsou v různých rozměrech a barevných provedeních. Rohové počítačové stoly si můžete zakoupit jak v levém, tak i v pravém provedení.
U kvalitního psacího stolu ze smrku nebo borovice bude radost pracovat, ale i studovat.

Masivní dřevo

Víte, proč je dobré, mít doma nábytek z masivu? Všeobecně platí, že masivní dřevo patří mezi nejzdravější stavební materiál, což je hlavním důvodem, proč se v poslední době stává stále více vyhledávaným materiálem.
Dřevo jako takové má jedinečné a naprosto úžasné vlastnosti – absorbuje toxické plyny, jedná se o prodyšný materiál, má akumulační schopnosti, je odolné vůči elektrostatice, jedná se o obnovitelnou surovinu a mnoho dalších. Dřevo je přírodní nezávadný materiál, který prospívá vašemu zdraví. Lidé stále více začínají dávat přednost přírodním a zdravotně nezávadným materiálům. Masivní dřevo je zkrátka nenahraditelné a mnoha generaci prověřené.

autor: nabytek-prodej.czautor: nabytek-prodej.cz

Výhody masivního nábytku

Většina lidí, kteří raději zvolí nábytek z masivu, většinou mívají ke dřevu a dřevěnému nábytku obvykle silně emotivní vztah. Nábytek z masivu je nejkvalitnější a nejzdravější nábytek. Můžete si být jisti, že se vám doma či v kanceláři nebudou uvolňovat nežádoucí látky (formaldehydy). Takový psací stůl z masivu je vhodný pro zdravý domov, pro děti i alergiky.
Dřevěné stoly a všeobecně nábytek z masivního dřeva se vám oproti nábytku z lamina nebo takové dřevotřísky jen tak nerozbije, nerozviklá a neošoupe. Nábytek z masivu je pevný a vysoce kvalitní. Investovat do kvalitního masivního stolu se vyplatí. Vydrží až desetkrát déle než nábytek z lamina.
Další výhodou je snadné ošetření povrchu, snadná oprava při poškození, navíc se dá opravit i lokálně, nábytek je nadčasový, má charakteristickou, nenapodobitelnou vůni (dřevo neustále pracuje, voní a vybarvuje se) a navíc vám poskytne živou krásu.

Jaká je vaše zkušenost s nábytkem a stoly z masivu?

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS