7/10
Jak si stylově lehnout? Originální postele pro každého

Jak si stylově lehnout? Originální postele pro každého

7. října 2013 v 00.00 , Ložnice , Nábytek

Sponzorované odkazy:

V dnešním článku se podíváme na zdravé spaní, i když se tedy nebudeme věnovat přímo matracím, posvítíme si na stylové postele, přesněji žhavé kousky od světově uznávaných návrhářů a designérských studií. Jakou postel máte vy doma? Jste s ní spokojeni? Pokud ne, případně jestliže plánujete novou postel, přinášíme vám několika pro nás zajímavých tipů na manželské postele, třeba vám některá padne do oka, později do ložnice.

Simple Hi Bed from Suite New York

Začněme úplně tím nejjednodušší, následující postel s názvem Simple Hi Bed from Suite New York se vyznačuje jednoduchým a ostrým designem. Určitě jste si všimli, že vytváří také efekt postele ve vzduchu, což umožňují skryté nohy. Rozhodně zajímavý kousek do moderně zařízené ložnice.

Postel Simple Hi Bed from Suite New York – Suiteny.comPostel Simple Hi Bed from Suite New York – Suiteny.com

PCH Canopy Bed od Bernarda Brucha

Přejdeme k něčemu naprosto odlišnému, pokud máte rozmanitě vybavenou ložnici plnou romantických detailů, určitě oceníte následující honosnou manželskou postel s názvem PCH Canopy Bed, která se pyšní velkolepou dřevěnou konstrukcí. Pokud jste toužili mít postel jako z pohádky, tento kousek určitě stojí za zvážení.

Postel MASH Studios PCH Canopy Bed – designpublic.comPostel MASH Studios PCH Canopy Bed – designpublic.com

Case Study Alpine Series Bed od Jay Novaka

Tentokrát zavítáme do trochu vyšší třídy, nemusíte zrovna spát v uměleckém ateliéru, abyste si mohli pořídit následující postel s pojmenováním Case Study Alpine Series Bed, kterou má na svědomí designér Jay Novak, ovšem rozhodně by do takového prostředí dobře zapadala. Mohutná dřevěná konstrukce se pyšní dokonalým zpracováním a bezchybným designem, ovšem má to také jeden háček, kterým je cena, která zrovna není nízká. Avšak pakliže ji musíte mít, není co řešit.

Postel Case Study Alpine Series Bed – modernica.netPostel Case Study Alpine Series Bed – modernica.net

Simple Double Doux Bed od Drexler Guinand Jauslin Architects

Jako poslední tip jsme si připravili velmi chytrou konstrukci postelového rámu, tváří se totiž jako jedna postel, ovšem v podstatě ji můžete rozložit hned do tří provedení – jednoduchá postel, letiště a dvě rozdílné postele. Tento kousek s nálepkou Simple Double Doux Bed je perfektním řešením do menších bytů, především pro mladé manžele, ovšem opět to má menší chybu a to tu, že vás to bude stát okolo $3,500, což si můžete přihodit k částce za byt a možná budeme mít i dostatek volné místa pro normální postel.

Postel Simple Double Doux Bed – simpledoubledeux.chPostel Simple Double Doux Bed – simpledoubledeux.ch

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS