10/10
Zrcadla do vaší koupelny - kvalitní začátek každého dne

Zrcadla do vaší koupelny - kvalitní začátek každého dne

10. října 2013 v 00.00 , Bytové doplňky , Koupelny , Sklo

Sponzorované odkazy:

Každý den začíná hygienou a pohledem do zrcadla. Určitě s námi budete souhlasit, když prohlásíme, že správně zvolené zrcadlo bude mít vliv na start vašeho dne. Výběru správného zrcadla je velmi důležité věnovat velkou váhu, a právě proto jsme si pro vás dnes připravili několik originálních tipů na koupelnová zrcadla, přičemž ovšem nelze vyloučit, že by se nevyjímaly i někde jinde ve vašem bytě či domě.

Mirror #180 od halb/halb

Začněme tím nejjednodušším, což je kulaté zrcadlo. Následující kousek s pojmenováním Mirror #180 z obchodu halb/halb není jen ledajakým obyčejným zrcadlem. Je totiž rozděleno na dvě části, které k sobě svírají určitý úhel, což vytváří nevšední efekt, díky kterému se mohou u zrcadla nerušeně upravovat dvě osoby, což jistě ocení vaše drahá polovička. Obchod halb/halb má navíc sídlo v Evropě, takže pokud o zrcadlo máte opravdový zájem, posílají i do České republiky, ovšem nejdříve musíte zaplatit částku €195.

Zrcadlo Mirror #180 – halbhalb.euZrcadlo Mirror #180 – halbhalb.eu

Mirror Shelf od Golden Biscotti

Budeme věrni jednoduchosti, následující zrcadlo se vyznačuje rovnou linkou a ostrými úhly, takže se bezpochyby hodí do moderněji vybavených koupelen. Jedná se prakticky o nesymetricky uříznuté sklo s nasazovací dřevěnou či bílou poličkou pro menší nezbytnosti, například kartáčky, kosmetiku či holení. Kousek vhodný pro nenáročné. Zrcadlo s názvem Mirror Shelf má na svědomí designér Golden Biscotti a zakoupit jej můžete za 125 $.

Zrcadlo Mirror Shelf – goldenbiscotti.bigcartel.comZrcadlo Mirror Shelf – goldenbiscotti.bigcartel.com

Reflect Mirror od mollaspace

Prozatím jsme se drželi při zemi, ovšem následující zrcadlo všechno změní. Jedná se o kousek složený ze dvou částí, z nichž menší část může sloužit jako polička na pastu, holicí strojek, avšak designéři od mollaspace mysleli ještě trochu jinak. Díky tomu, že úhel obou částí svírá devadesát stupňů, můžete zrcadlo umístit například do rohu, přičemž umístění několika zrcadel do místnosti a správného osvětlení vznikne speciální světelný efekt. Ovšem nám postačí jako zrcadlo nad umyvadlo, určitě jej vaše návštěva nepřehlídne.

Zrcadlo Reflect Mirror – mollaspace.comZrcadlo Reflect Mirror – mollaspace.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS