16/10
Konferenční stolky pro moderní obývací pokoj

Konferenční stolky pro moderní obývací pokoj

16. října 2013 v 00.00 , Stoly a stolky

Sponzorované odkazy:

Určitě se shodneme na tom, že centrem každého obývacího pokoje by měl být správně zvolený a originální konferenční stolek. Měl by zaujmout, ale také efektivně zužitkovat volný prostor tak, aby byl maximálně využitelný. Ať už si dávate na konferenční stolek cokoliv, od popcornu při sledování televize, knížek až po dekoraci, připravili jsme si pro vás pár neotřelých tipů od známých návrhářů, které se v tomto odvětví objevily na trhu.

Slot Table od Eric Pfeiffer

Začněme originálním stolkem s názvem Slot Table, který vytvořil designér Eric Pfeiffer. Zaujal nás hned v několika směrech, jedním z hlavních je samozřejmě jednoduchost a precizní zpracování. Bezchybná skleněná krychle s výřezem je možná ustavit hned několika způsoby, tak aby co nejlépe zapadala do vašeho obývacího pokoje.

Stolek Slot Table – momastore.orgStolek Slot Table – momastore.org

Scamp Tables od MoMA

Stále zůstaneme u skla, ovšem tentokrát s poněkud složitější kovovou konstrukcí. Konferenční stůl s pojmenováním Scamp Table pochází z dílny MoMA a opět musíme podotknout, že v žádném obývacím pokoji by nezůstal bez povšimnutí. Inspirace byla čerpána z tenisového kurtu, asi málokdo si ale spojí drátěnou konstrukci s košem na míčky.

Stolek Scamp Tables – momastore.orgStolek Scamp Tables – momastore.org

Side Box od The Utility Collective

Abychom nezůstali pouze u skla, přejdeme na poněkud tradičnější a konzervativnější materiály, následující konferenční stůl je vyroben ze dřeva, takže pokud máte v obývacím pokoji obstarožní a cenný nábytek, tímto kouskem rozhodně nic nezkazíte. Představujeme vám stůl s jednoduchým názvem Side Box od The Utility Collective.

Stolek Side Box – theutilitycollective.comStolek Side Box – theutilitycollective.com

Pebble Coffee Table od West Elm

Nejbizarnější ale zároveň nejkrásnější konferenční stolek jsme si nechali na konec. Jedná se o stůl s názvem Pebble Coffee Table od designérského studia West Elm, který ovšem skýtá jeden menší problém, a to je jeho váha. Pravděpodobně se vám s ním nebude chtít často stěhovat, ale věřte, že v obýváku se bude jeho přírodní krása náramně vyjímat. Navíc jeho velkou hmotnost vyváží cena, která se pohybuje příjemně nízko.

Váš obývací pokoj si zaslouží to nejlepší, pro jaký stůl jste se rozhodli?

Stolek Pebble Coffee – westelm.comStolek Pebble Coffee – westelm.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS