30/9
Markýzy - geniální řešení pro vaši terasu, altán či zimní zahradu

Markýzy - geniální řešení pro vaši terasu, altán či zimní zahradu

30. září 2013 v 05.00 , Domy

Součástí každého rodinného domu, vily, chaty nebo chalupy je zpravidla zahrada, bez které si většina lidí svou nemovitost nedokáže představit a právě kvůli tomuto pozemku se z panelového domu často uchýlí do soukromí vlastního baráčku. Pojem zahrada pro každého představuje něco naprosto jiného. Zatímco milovníci stromů, rostlin a nejrůznějších sazenic si zde pěstují záhonky a provozují populární koníček zahrádkaření, jiní zase preferují prostornou terasu, gril a pohodlné posezení pro celou rodinu a nejbližší přátele. Abyste si takto mohli užívat ničím nerušení dny i večery, měli byste myslet na kvalitní zastřešení, díky kterému vám plány na zábavu nepřekazí ostré sluníčko, déšť, ba dokonce ani kroupy…

Praktické a elegantní řešení

,,Pyšní" se vaše terasa nevzhledným igelitovým stanem, který sice splňuje základní funkci jakéhosi deštníku, ale o estetice a dlouhotrvající životnosti nemůže být řeč? Pak zapomeňte jednou pro vždy na toto zastaralé řešení a raději si pořiďte stylovou, praktickou a především elegantně vypadající venkovní výsuvnou markýzu, která vás velice efektivně ochrání před nepříznivými vlivy počasí.

Pokud jste si pod slovem markýza vybavili cosi promokavého a v nepřirozených barvách, buďte bez obav. Výrobky jsou předem testovány v těch nejnáročnějších podmínkách a k dispozici vám bude vzorník barev, který je od shora až dolu plný atraktivních odstínů a zajímavých kombinací.

Pořiďte si praktickou a elegantní markýzu, foto markýzy: http://www.rolrols.cz/markyzy

Výsuvné markýzy lze naprosto jednoduše ovládat klikou či za pomoci dálkového ovládání a vzhledem k faktu, že je lze vyrobit na míru a dle vašich nejdetailnějších požadavků, se automaticky stávají nejpopulárnějším zastřešovacím systémem vůbec.

Zastínění pro náročné

Pro ty náročnější, kteří si nevystačí pouze s klasickou terasou či balkonem a svou zahradu zvelebili o altán či zimní zahradu, je zde geniální systém zastínění, který objekt chrání před nesnesitelným horkem a díky propracovanému systému jej dokonale zastřešuje. Manipulaci rovněž zvládne i malé dítě a pokud se o zajištění neustálého stínu nechcete starat, pořiďte si jako příjemný bonus časové spínací hodiny či termostat, který se postará o vytažení clony ihned po východu slunce, a to bez zásahu lidské ruky. Oslava narozenin, rodinné grilování či posezení s přáteli již nemůže být pohodlnější.

Je libo zastřešení terasy nebo zimní zahrady? Foto pergol a markýz: http://www.rolrols.cz

Praktické doplňky a vychytávky

Pokud vám klasické manuální ovládání markýzy nestačí a raději preferujete moderní techniku, vsaďte na praktické doplňky, které z obyčejného stínidla rázem vytvoří inteligentní zastřešovací systém.

Větrné čidlo

Dokonalou vychytávkou pro všechny výsuvné markýzy je rozhodně větrné čidlo, jež systém ochrání před nepříznivými vlivy počasí. V případě silného větru se čidlo aktivuje a vyšle signál, díky kterému se markýza ihned zasune a tím prodlužuje svou životnost a odolnost před nepředvídatelnými situacemi.

Čidlo proti slunci a větru

Tento automatický systém působí na obdobném principu jako větrné čidlo. Rovněž markýzu ochrání před silným větrem, ale zároveň reaguje na východ a západ slunce a proto se o zajištění stínu vaší terasy či pergoly již nikdy víc nemusíte starat.

Markýzu doplňte například o větrné čidlo.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS