5/7
Nový byt nemusí být drahý

Nový byt nemusí být drahý

5. července 2013 v 00.00 , Byty

Ať už zakládáte rodinu, pro kterou potřebujete určitý prostor, chystáte se opustit rodičovskou náruč a postavit se na vlastní nohy či s partou přátel sháníte lukrativní bydlení, za které se nemusíte stydět, vždy se budete řídit jistými kritérii směřujícími s sehnání bytu dle vlastních představ a pokud možno za co nejmenší finance. S touto vidinou se pak automaticky začnete poohlížet po podnájmech, jejichž přemrštěné ceny vás donutí slevit ze svých původních požadavků a namísto luxusního bydlení v centru města se nastěhujete do průměrného 1+kk na periferii. Napadlo vás ale někdy, že bydlením v podnájmu vlastně ,,vyhazujete peníze oknem?" Poohlédněte se raději po vlastním hnízdečku, které bude odpovídat vašim představám a přitom nebude drahé…

Startovací byty za hubičku

Drtivá většina těch, kteří hledají bydlení se postupem času dostane do bodu slevování ze svých nároků, což je rozhodně ohromná škoda, neboť pro vás ideální byt, krásná lokalita a celkové zázemí úzce ovlivňuje váš celkový život. Co byste řekli na to, že si můžete pořídit nádherný, zbrusu nový byt 1+kk v luxusním prostředí a to již od 1 567 326 korun? Tuto a spousty dalších atraktivních nabídek na bydlení vám nabídnou nové byty Praha, které dovedou plnit i ty nejtajnější sny o dokonalém bydlení.

Bydlení v přírodě

Praha je přeci jen, jakožto hlavní město, rušná a bydlení poblíž dálnice, dopravních prostředků a vlakových zastávek, není pro každého to pravé. Ovšem pokud jste na MHD odkázáni a nemůžete si z časových důvodů dovolit dojíždět z okrajových částí, nemáte příliš na výběr. Jak tedy tuto zapeklitou situaci vyřešit? Jednoduchou odpovědí na zdánlivě složitou otázku jsou byty v přírodě či novostavby na Praze 5, které se zcela nečekaně nenacházejí ve vzdálené periferii města. Luxusní komplexy nových bytů za skvělé ceny jsou obestavěny zelení, vyžitím pro děti i celé rodiny a přitom je najdete ve výhodných lokalitách s blízkostí nemocnice, škol, knihovny a samozřejmě městské hromadné dopravy. Proč byste se spokojili se standardem, když můžete mít podstatně více a dokonce za nižší ceny?

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS