10/6
Udělejte radost sobě a své rodině malým dárkem

Udělejte radost sobě a své rodině malým dárkem

10. června 2013 v 14.30 , Design

Vánoce jsou v nedohlednu s čímž odpadá starost o nakupování darů ve velkém, které s sebou přináší i nutnou potřebu financí, bez kterých by svátky byly poměrně chudé. Ovšem ve fungujících rodinách, kde si sebe navzájem jednotliví členové váží a mají k sobě opravdu blízko, je takřka samozřejmostí dokazovat svou lásku k bližnímu kdykoliv v roce a to nejen na narozeniny či jmeniny. Vzpomeňte si jednou za čas na svou milovanou maminku, sestru se kterou jste prožili úchvatné dětství a nebo si pořiďte drobnost sami pro sebe za to, jak skvělými jste rodiči a partnery. Inspiraci čerpejte například na eshop obchod-s-darky.cz, kde si ze široké škály originálních drobností, vybere opravdu každý.

Pro zpestření interiéru

Naprosto skvělou variantou dárků, za které nechcete utratit tisíce korun, ale které potěší a zároveň je lze prakticky využít, jsou dárky do bytu. Každý, i ten nejmodernější a nejluxusnější interiér, potřebuje čas od času ,,dodat šťávu" a trochu rozveselit. Darujte proto originální pomocníky do kuchyně jako jsou stylové solničky či chňapky, originální držák na víno z kovu nebo třeba sazeničky levandule a slunečnice a jiných rostlin pro milovnice pěstitelství. Pozornost v podobě nevšedního bytového doplňku vykouzlí úsměv na rtech každé osobě a pokud si i vy potrpíte na detaily, rovněž si nějakou tu drobnost pořiďte.

Dárek pro děti i kamarádku

Blíží se jmeniny vaší blízké kamarádky a vy si marně lámete hlavu nad tím, co ji pořídit jako menší pozornost a důkaz, že jste na ni ani letos nezapomněli? Po letech přátelství má od vás desítky kosmetických vymožeností, praktické kuchyňské vybavení i nespočet bižuterie, proto tentokrát vsaďte na své kreativní myšlení a pořiďte jedinečný budík měnící barvy, který se hodí do každé ložnice a jehož služby vaše drahá přítelkyně jistě využije. Budík je rovněž ideálním dárkem pro děti, které předmět zaujme svými barvami a díky němuž už nikdy více nezaspí.

Vzpomeňte si na svou polovičku

Partneři by si svou lásku měli dokazovat častěji, než jen o svátcích pro zamilované jako je Valentýn či první Máj. Vzpomeňte si na svou drahou polovičku, které pořiďte vtipnou zástěru na vaření, stylový tvarovač smažených vajec ve tvaru srdce a nebo praktické doplňky do kuchyně, které se hodí dnes a denně.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS