8/5
Stůl Core System Table / Chytré řešení pro vaši kancelář

Stůl Core System Table / Chytré řešení pro vaši kancelář

8. května 2013 v 00.00 , Nábytek , Stoly a stolky

Sponzorované odkazy:

Vybavit stylově a efektivně pracovnu pro několik lidí nemusí být až tak jednoduchý úkol, jak se na první pohled zdá. To platí dvojnásob v případě, že nemáte dostatek jídla, ovšem pomocí chytrých řešení toho lze dosáhnout. Stačí se pouze porozhlédnout kolem sebe a vybírat kvalitní a propracovaný nábytek, který by vaší kanceláři seděl a hlavně, aby byl dobře uživatelný, protože to je přeci v místnostech tohoto typu nejdůležitější.

Právě proto jsme si pro dnešek připravili článek o rozkládacím stolu s označením Core System Table, který lze lehce rozložit a v případě, kdy jej nevyužíváte, tak naopak složit. Navíc stůl vypadá moderně a stylově, prostě kousek, který se ve vaší kanceláři nebude vyjímat, ale rozhodně neurazí. Ovšem přiznejme si, že v případě tohoto systému se nejedná o nějaký převratný objev. Své upotřebení však jistě nalezne a hlavně se jedná o inspiraci pro vás, pokud řešíte problémy s místem.

Vždy bude levnější investovat do chytrého nábytku, než se poohlížet po větší kanceláři na pronájem či koupi. Už víte, jak zařídit vaší budoucí kancelář?

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS