22/3
Moderní bydlení – inspirace a trendy na bydlení

Moderní bydlení – inspirace a trendy na bydlení

22. března 2013 v 00.00 , Design , Nábytek , Stoly a stolky , Židle

Toužíte po moderním bydlení a chcete si vaše obývací pokoje nebo ostatní místnosti nějak zkrášlit, obohatit a zpestřit? Pojďme se společně seznámit s absolutními novinkami do vašeho interiéru, které vám tento sen dokáží splnit.

Rozjasněte váš interiér

V každém interiéru můžete vystavit spoustu zajímavých, designových a funkčních doplňků. Hodí se nejen do obývacích pokojů, dětských pokojíčků, ale i do kuchyně, jídelen, koupelen, kanceláří apod. Na trhu se objevují stále nové a nové trendy doplňky. Nemyslete si, že vázička po babičce jednou nepodlehne módě.
Doplňky v bytě zateplí a zpříjemní atmosféru a dodají celému interiéru ten správný náboj a šmrnc. Moderních designových bytových doplňků je celá řada. Vybrat si můžete nejen podle barvy, tvaru, využití, ale také podle ceny.
Praktické doplňky do bytu se mohou stát i skvělým dárkem pro vaše blízké. Do nové koupelny např. pořiďte designový držák na kartáčky ve tvaru zubu. Do jídelny vyberte stylové hrnečky a v kuchyni při vaření jistě zazáříte s banánovou chňapkou.

Posaďte se prosím

Ohrané klišé „kdo má židli, bydlí“ jste určitě zaslechli i Vy. Ale víte o tom, že pokud nemáte kovovou židli, znamená to mezi designéry moderního žití, jako by nebyl. Samozřejmě je tím myšlen pouze ten sedací nábytek.
Naprosto dokonale oživíte interiér kovovou židlí v kombinaci se dřevem, látkou či plastem. Stabilní židle s kovovou konstrukcí a polstrovaným sedákem a opěrkou zad můžete vybírat z různých druhů látek. Kovová židle Neron má stabilní kovovou konstrukci a čalouněný sedák. Navíc je židle vhodná i na dřevěné podlahy, které vám nepoškrábe. Nohy židle jsou opatřeny plastovými návleky proti poškrábání podlahy.

Ke stolu

Základem každého domu je velký jídelní stůl. Pokud máte ve vašem bytě či domu místo, dbejte na výběr kvalitního stolu. Naprosto dokonalé a hlavně praktické jsou masivní dřevěné stoly, které jsou kvalitní, praktické a plně funkční.
Nejinak je tomu i u konferenčního stolu. Dřevěné konferenční stoly od stolickymix.sk jsou vyrobeny z masivního dřeva a jsou ošetřeny kvalitními polyuretanovými laky. Stoly jsou pevné a nekývají se. Můžete si vybrat z široké nabídky barev, tvarů a velikostí.

Zatáhneme roletu

Rolety jsou opět velice oblíbené snad ve všech moderních domácnostech. Mají nejen praktickou funkci, k zatažení, vytvoření šera, zamezení slunečních paprsků vnikajících do místnosti, ale také z hlediska dekorace a designu se umí postarat o nádherný doplněk celého prostoru.
Řetízkové rolety mají velice jednoduché ovládání a i montáž. Namontují se přímo na okno anebo nad okno. Vybírat si můžete z různého materiálu a látek, ze kterých je roleta vyrobena. Naprosto dokonalé a jedinečné jsou rolety s různě zdobeným motivem, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS