5/4
Keramické květináče na bylinky

Keramické květináče na bylinky

5. dubna 2013 v 00.00 , Bytové doplňky , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Sluneční paprsky propouští do našich domácností první stopy jara. Pomalu zaplňujeme lednici zeleninou a ovocem z prvních jarních trhů, nadšeně chystáme velikonoční výzdobu nebo zkoušíme nové recepty. Dopřejme si chutné pokrmy s vůní čerstvých bylinek – už jste si je také pořídili? Čerstvé bylinky si při vaření rychle oblíbíte. Mají nezaměnitelnou chuť a jejich přítomnost zútulní prostředí kuchyně. Jelikož mnozí z nás hledí i na designouvou stránku, je nutné se poohlédnout po vhodných květináčích. A takové je i téma tohoto článku – květináče na bylinky.

Samozavlažovací květináče na bylinky

Vymlouváte se na nedostatek času a náročnou péči o bylinky? Vyzkoušejte speciální samozavlažovací květináče, veškerou starost převezmou za vás. Princip stavby květináče je inspirován samotnou přírodou, kde si rostliny vezmou vodu pomocí kořenů kdykoliv chtějí. Květináčem jsou provlečeny provázky, které spadají do spodní nádoby, kde je voda. Bylinka si tak může díky nim čerpat vodu dle své potřeby. Tyt o jedinečné květináče prodává na příklad značka EVA SOLO.

Keramické květináče na bylinky

Mezi nejoblíbenější květináče stále jistě patří květináče keramické. Postupem času se jim dostalo rozmanitých podob, a tak je snadno sladíme si s velmi moderním interiérem. Všechny značky se většinou snaží nabídnout kompletní sérii podobných produktů – designově stejných.

Poohlédněte se tedy při výběru květináčů i po zajímavé váze nebo míse, které vám pomohou stylově sjednotit daný prostor.

Keramický květináč na bylinky může mít zcela jednoduchý design s hladkým povrchem nebo se mu na opak dostává speciální povrchové úpravy. Výsledkem mohou být krásné vroubkované květináče nebo květináče se zajímavou glazurou a promačkaným povrchem.

Cibulák květináč na bylinky

Na závěr si připomeňme cibulák – porcelán, který má u nás dlouholetou tradici a těší se stále větší oblibě. I takový květináč na bylinky můžete mít. Hodí se perfektně na selské chalupy s robusní dřevěnou kuchyní.

Zdroj: www.devilshop.cz , www.ikea.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS