2/12
Povlečení a ložní prádlo do každé domácnosti

Povlečení a ložní prádlo do každé domácnosti

2. prosince 2012 v 21.15 , Byty , Koupelny , Ložnice

Určitě mi každý dáte za pravdu, že v dnešní době je povlečení a ložní prádlo součástí každé domácnosti. Každý večer uleháme do provoněného a mnohdy i luxusního povlečení. V následujícím článku se seznámíte s širokou nabídkou nejen kvalitního povlečení a ložního prádla.

Dobrý spánek

Dnešní životní styl vyžaduje od každého z nás plné pracovní nasazení. Snad každý z nás se proto večer těší po tak namáhavém dni do teplé postele, provoněného povlečení a komfortního ložního prádla. Bonatex.cz nabízí celou řadu ložního povlečení, které svým designem ale i kvalitou splňuje kritéria náročného zákazníka.
Vysoce kvalitní povlečení zabezpečuje jednoduché udržování, a proto si ložní prádlo Bonatex,cz jistě oblíbíte i Vy.

Spánek jako v bavlnce

Chcete si vykouzlit z vaší obyčejné ložnice kouzelnou místnost, kde se vám bude spát jako v bavlnce? Není nic jednoduššího než si pořídit luxusní povlečení. 100% bavlněné povlečení, povlečení z bavlněného saténu, bambusové, přepychové ložní prádlo z Mako saténu apod. Ložní povlečení je komfortní, kvalitní, hřejivé, má pěkné vzory, příjemné na dotek a je za přijatelné ceny.

Povlečení

Saténové ložní prádlo je dostupné v různých barvách a vzorech. Vaší ložnici dodá ten správný šmrnc a luxus. Bavlněný satén je příjemný na dotek a vůbec nestudí. Pokud máte radši klasické bavlněné ložní prádlo, také si v Bonatexu přijdete na své. Bavlněné povlečení můžete používat po celý rok. Děti si mohou vybrat s různě barevných motivů nebo mohou usínat např. se svými oblíbenými hrdiny, zvířátky, kytičkami, autíčky, princeznami atd. Zářivé dětské povlečení doslova rozzáří každý pokojíček.
Krepové povlečení je dalším typem velice oblíbeného ložního prádla. Tento atraktivní materiál se nemusí žehlit, má praktické zapínání na zip, udržuje si barvu i tvar a je vyrobeno ze 100% bavlny.
Mezi další oblíbené a velice kvalitní typ povlečení patří Jersey povlečení, které je vyrobeno ze 100% bavlny z úpletu. Typickým a hlavním znakem je regulace tepla.
Flanelové povlečení je lehké, hřejivé a dostupné. Už vaše babičky měly flanelové povlečení v oblibě. Vybrat si můžete z nekonečné řady barev, moderních vzorů a designů.

Prostěradla

Aby byl spánek 100% dokonalý, k pohodlnému spánku potřebujete kromě povlečení také příjemné prostěradlo. Určitě mi dáte za pravdu, že prostěradlo, které se hrne, kroutí nebo má různé záhyby není nic moc příjemného. Prostěradla z Bonatexu mají všitou gumičku v tunýlku a jsou tak přizpůsobená na matrace s výškou až do 20 cm.
Froté prostěradla jsou dostupná v různých barvách a snadno je zkombinujete s pěkným povlečením. Hřejivé a příjemné prostěradlo zkrátka musíte mít i vy.

Ručníky a osušky

V závěru bych se ještě ráda zmínila o ručníkách a osuškách. Po úžasně sladěné ložnici nezapomeňte zdokonalit i koupelnu. Opatřete si příjemné, hřejivé, stylové ručníky a osučky. Slaďte si barevně nejen vaší ložnici ale i koupelnu.

Na nic nečekejte a zahalte se do příjemného materiálu od Bonatexu.cz.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS