26/11
K vylepšení domova stačí opravdu málo

K vylepšení domova stačí opravdu málo

26. listopadu 2012 v 16.15 , Bytové doplňky , Byty , Design , Domy , Koupelny , Krby , Kuchyně , Ložnice , Nábytek , Předsíň , Svítidla

Již pár měsíců se rozhlížíte po vašem dokonalém příbytku a máte pocit, že mu něco chybí? I přesto, že jste si před lety pořídili vše, po čem jste tajně snili a troufáte si říci, že žijete nadstandardně, vkus se mění a stejně tak bytové trendy a design, proto je celkem přirozené, že toužíte po malé změně. Nemusíte se okamžitě vrhat do malování, lepení tapet či pořizování zbrusu nového nábytku, možná vašemu bydlení bohatě postačí praktický doplněk či spotřebič, který denně využijete a nyní jej zoufale postrádáte. Nechte se trochu inspirovat a využijte nadcházejících Vánoc, na dopis Ježíškovi přeci ještě není pozdě…

Teplo domova je základ

Jistě se všichni shodneme na tom, že není nic příjemnějšího než teplo domova. Pakliže jste ale odkázáni na radiátory a topení, často místo hřejivého pocitu bezpečí ucítíte chlad a zimu. Spolehněte se ve vytápění na sebe a pořiďte si novinku v podobě dekorativního bio krbu, který plní hned dvě funkce najednou. V první řadě celý byt či dům zahalí do přirozených teplot a díky spalování bioalkoholu se nemusíte obávat štiplavého zápachu ani nepříjemného dýmu. V druhé řadě biokrb působí jako dokonalý, luxusní doplněk každé místnosti. Záleží pouze na vás, zda jej umístíte pouze do obývacího pokoje jakožto ústřední prvek, nebo si jeho vytápění oblíbíte natolik, aby se objevil i v ložnici.

Nezbytná kuchyňská vymoženost

Téměř každý z nás v kuchyni využívá sporák, troubu, mikrovlnou troubu a jiné spotřebiče usnadňující a vůbec umožňující přípravu chutných pokrmů. Bez teflonové pánve a sporáku bychom si těžko dopřáli chutné palačinky se sirupem, proč si tedy jakožto milovníci kvalitní kávy nepořídíte espresso kávovar? Zapomeňte na každodenní návštěvy Starbucks, kde necháte minimálně sto korun a raději investujte do vlastní, překrásné ,,mašinky“, která vám během pár sekund vytvoří lahodný nápoj kdykoliv si jen vzpomenete.

Nezapomeňte na zahradu

Omrzet vás po delší době, stejně jako interiér, může samozřejmě také exteriér. Aniž byste se však s krumpáčem vrhali na záhonky a skalky, poohlédněte se po praktické dekoraci, řeč je o překrásných lampách, které jsou navíc opravdu praktickou záležitostí. Ty nejdokonalejší kousky najdete na profisvitidla.cz. A pro nadšené zahrádkáře a opravdové ,,fajnšmekry“ jsou zde domácí moštárny, díky kterým z vašeho domácího ovoce vyrobíte ty nejchutnější a především nejzdravější pochoutky. Kdo by této vymoženosti jenom odolal?

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS