8/11
Nespokojte se se standardem, když můžete mít více!

Nespokojte se se standardem, když můžete mít více!

8. listopadu 2012 v 09.00 , Byty , Domy , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Pod slovem luxus si každý z nás představí něco jiného, neboť ne všichni máme stejné nároky a hlavně sny. Pro někoho je pojem přepych synonymem ničím nerušené dovolené na opuštěném ostrově, malé dítě vidí luxus v bohatých Vánocích, zatímco další jedinec si myslí na super rychlé a nenahraditelné Ferrari. Po čem ale snad odjakživa sní drtivá většina z nás, je luxusní bydlení. Nikdo by snad nedokázal odolat nekonečnému výhledu, koženým sedacím soupravám, plazmové televizi,multi­funkční nadčasové kuchyni, ani rozlehlým prostorám. To všechno vám mohou poskytnout byty v Praze.

Šetřete čas i peníze

Možná si teď říkáte, nač utrácet peníze za luxusně vybavený byt, když si jej můžete zařídit sami za pomocí montovaného nábytku a podstatně ušetříte. Ono ale slovo luxus neznamená pouze plně vybavený byt prvotřídními spotřebiči a unikátním nábytkem, zahrnuje především služby, jež vám zpříjemní život. Takový přepychový byt se nachází v centru Prahy, například na Staroměstském náměstí, kdy jste neustále v historické části města, máte dokonalý výhled na staletou architekturu a přitom můžete během pár minut naskočit do tramvaje či metra. Samozřejmostí je také výtah, prostorný balkon a někdy i pokojová služba. Uznejte sami, že úspora času je v dnešní uspěchané době žádoucí a jakmile si jednou zvyknete na dostupnost všech možných prostředků, již nikdy nebudete chtít měnit.

Luxus pro celou rodinu

Dospěli jste s partnerem do stádia dalšího kroku, kdy po svatbě následuje založení rodiny? Pak jste se pravděpodobně shodli na tom, že vychovávat děti v menším bytě není zrovna ideální volbou, ale čekat rok či více let na postavení domu vašich snů se vám zkrátka a jednoduše nechce. Vyřešte vše velmi jednoduchou a rychlou cestou v podobě pořízení rodinného domu či vily, která bude splňovat přesně vaše veškerá očekávání. Koupě takovéto nemovitosti není nic zanedbatelného, proto byste si celou situaci měli dobře promyslet. Pakliže jste se rozhodli investovat do již postaveného domu, raději si připlaťte a na internetu hledejte *luxusní domy Praha*. Jejich výhodou je samozřejmě plně vybavený interiér té nejvyšší kvality, prostornost pro růst vaší rodiny, exkluzivní zahrada s příjemným posezením, dětským koutkem či bazénem a v neposlední řadě můžete dozajista počítat s klidnou, přitom maximálně praktickou lokalitou. Pakliže si nejste jisti, kde bydlení vašich snů hledat, pomohou vám developerské projekty a reality Praha.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS