22/10
Granitové kuchyňské dřezy

Granitové kuchyňské dřezy

22. října 2012 v 00.00 , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Kuchyň – základní a velmi důležitý prostor v každém bytě i domě! A mezi důležité kuchyňské doplňky patří i dřezy – důležitá hygienická část kuchyně. Na současném trhu kuchyňského nábytku můžeme vybírat z nejrůznějších tvarů, stylů, barev i materiálů. Pokud chceme opravdovou kvalitu, nesmíme se bát za ní připlatit. A jaký materiál vám zaručuje opravdovou kvalitu? Granitové dřezy.

Granitové dřezy

A jaké výhody má tento materiál? V čem spočívá jeho kvalita? Granit je výsledkem spojení žuly a křemene, akrylátového pojiva a barviva. Toto spojení má za následek velmi pevného a odolného materiálu pro dřezy. Tento materiál navíc umožňuje obarvovat dřezy do nejrůznějších barevných odstínů.

Jak už bylo řečeno, díky použitým součástem materiálu jsou takto vyrobené dřezy velmi odolné vůči škrábancům, nejrůznějším chemickým látkám a i vůči vysokým teplotám, a to až do 280°C.

A jak takovýto materiál udržovat? Na granit nepotřebujete žádné speciální chemické přípravky! Jak je to možné? Tento materiál totiž je velm odolný i vůči zaschlým kapkám, vodnímu kameni nebo plísním.

Dřezy Franke

Na českém trhu nabízí kvalitní granitové dřezy několik značek, ale my vám v tomo článku speciálně přineseme designové granitové dřezy značky Franke. Tato značka má ve své nabídce tyto dřezy v nejrůznějších barevných odstínech, stylech a tvarech, jako klasické kulaté, moderní hranaté nebo komfortní rohové. Všechny dřezy jsou ale v moderním designu, který skvěle doladí linie vaší kuchyně.

Dřez můžete zakupovat například na internetových stránkách Stolarsky-eshop.cz, kde můžete zakupovat nejrůznější typy granitových dřezů značky Franke. Cena těchto dřezů se pohybuje od 3.888 kč do 19.440 kč. Pokud budete mít štěstí, můžete také na těchto stránkách vychytat akce a slevové nabídky, díky kterým můžete tyto kvalitní dřezy nakoupit o trochu levněji.

Zdroj: ThinkStock, www.stolarsky-eshop.cz, www.franke.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS