24/10
Předsíňová stěna – nezbytná součást domácnosti

Předsíňová stěna – nezbytná součást domácnosti

24. října 2012 v 00.00 , Nábytek , Předsíň

Sponzorované odkazy:

Při zařizování bytu či domu řešíme v prvé řadě kuchyni, obývák a ložnici. Někdy posouváme neméně významnou část domácnosti na vedlejší kolej a tou je vstupní hala či předsíň. Jedná se o první místo, kam bezprostředně vejdeme, ať chceme nebo ne. Zároveň je to jakési přijímací místo našich návštěv. Předsíň nemusí být příliš velká, ale měla by být uspořádána funkčně, s tím největším ohledem na dobré využití prostoru.

Pokud máme k dispozici velkou předsíň či halu, bývá zvykem umístit zde velkou šatní skříň. Takové využití nám pomůže ušetřit prostor v ostatních místnostech. Ovšem někdy je předsíň tak malá, že se do ní šatní skříň nevejde. V tuto chvíli přicházejí na řadu předsíňové stěny.

Praktický pomocník do každé chodby

Předsíňová stěna se skládá z více různých částí. Ty dohromady vytvářejí jednotný funkční celek, který využíváme každý den. V předsíních si odkládáme kabáty, obuv a také využíváme zrcadla ke kontrole našeho vzhledu. Předsíňová stěna obsahuje většinou věšák, úložný prostor na boty a menší skříňku.

Využít ale můžeme i předsíňové stěny, které mají výše uvedené prvky a navíc větší množství skříněk. Sice nám takové uspořádání nenahradí klasickou šatní skříň, ale poskytne nám další úložný prostor.

Ideální je předsíňová stěna, ve které je zakomponováno zrcadlo. Taková multifunkční stěna nám v malé předsíni dobře vyplní prostor a plní svou funkční úlohu na jedničku.

Na trhu jsou pochopitelně k dispozici různá provedení stylů i materiálů. Měli bychom se předsíňovou stěnu snažit sladit s celkovým rázem naší domácnosti. Pokud tedy využíváme ve většině místností na příklad kouzla vysokého lesku, není třeba nad materiálem předsíňové stěny dlouho váhat. Možností je také nechat si předsíňovou stěnu vyrobit na míru, přesně dle našich požadavků.

Zdroj: www.nabytek-forliving.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS