15/10
Originální interiér: Japonské posuvné stěny

Originální interiér: Japonské posuvné stěny

15. října 2012 v 00.00 , Design , Ložnice , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Máte rádi originální design orientu? Chcete, aby interiér vašeho domu či bytu byl něčím odlišný? Nebo máte velký byt a potřebujete některou z místností šikovně rozdělit? Nejlepší řešením jsou japonské posuvné stěny. Je to jedinečný interiérový doplněk, který dodá nový šmrnc vašemu bytu!

Jak už bylo výše psáno, tyto posuvné stěny můžete použít nejen pro rozdělení místnosti, ale také pro zastínění oken. Vybírat můžete z nejrůznějších materiálů, ale i designových potisků. Pojďme se tedy společně podívat na některé společnosti a jejich nabídky dostupné u nás v České republice.

Rolrols posuvné stěny

RolRols vám nabízí japonské posuvné stěny, které se posouvají na vodící liště, jejíž design si také můžete u nich vybrat. Firma navíc poskytuje největší formu luxusu v podobě dálkového ovladače. Dalšími výhodami těchto posuvných stěn je snadná montáž a hlavně její elegantní vzhled. Pokud máte rádi přírodní materiály jako rákos nebo rýžový papír, tato firma je ta pravá pro vás.

Poptávku po těchto stěnách můžete poslat buď pomocí jejich internetových stránek RolRols.cz nebo na jejich pobočkách v Praze, Brně nebo v Pardubicích.

Sun Selection posuvné stěny

Ani v kolekci firmy Sun Selection nesmí chybět toto oblíbené stínící zařízení. Tato firma vám ale navíc nabízí originální potisky stěn podle vašich přání a požadavků. Ceníky stěn najdete přímo na jejich stránkách Sun Selection.cz.

Rolux posuvné stěny

Japonským posuvným stěnám se věnuje i firma Rolux. Nabízí tyto stěny v nejrůznějších designech a materiálech. Japonské posuvné stěny jsou nejčastěji instalovány do moderních domů i střešních staveb.

Poptat se po stěnách od firmy Rolux se můžete v jejich kamenné prodejně v Bohunicích, nebo prostřednictvím jejich obchodních zástupců, jejichž konakty naleznete na stránkách Rolux.cz.

Zdroj:www.rolrols.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS