8/10
Primalex barvy pro váš byt či dům

Primalex barvy pro váš byt či dům

8. října 2012 v 00.00 , Design

Sponzorované odkazy:

Rozhlížíte se doma po zdech a říkáte si, že by byla potřeba vymalovat? Máte chuť na změnu barvy vašeho interiéru? Období 2012/2013 nabízí několik různých trendů, které vás ani v budoucnosti neomrzí. Pokud jste veselý a hravý tip a nebojíte se trochu extravagance, můžete vyzkoušet různé výrazné barvy v kombinaci s geometrickými vzory a motivy. Jestliže jste elegantní a moderní člověk, můžete se vydat do luxusní champagne v kombinaci se zlatými a černými interiérovými doplňky. Vsadit ale také můžete na jednoduchost a čistý design v podobě bílé doplněné přírodními materiály nebo grafickým designem.

A jaká značka je nejlepší pro vaši výmalbu? Přece Primalex! Již po 40 let nabízí nejlepší kvalitu při využívaní nejmodernějších technologických postupů. Pro interiérové účely můžete vybírat z několika různých výrobkových řad jako Primalex Plus, Primalex Fortissimo a další.

A kde všude můžete tyto barvy zakoupit? V jakémkoliv hobby marketu jako OBI, Bauhaus nebo Baumax, ale také je naleznete na pultech obchodů společností Dům barev.

Primalex Plus

Primalex vám nabízí ve své řadě Plus nabízí klasické bílé barvy, ale také kolekci barevných pastelových tónů. Barvy této řady mají perfektní kryvost, jemnost a jeho nenáročné aplikování ho řadí mezi nejoblíbenější produkty společnosti Primalex.

Primalex Inspiro

Výrobková řada Inspiro nabízí svým uživatelům nejen barvy v polární bílé, ale také v již hotových lehkých odstínech pro harmonii vašeho domova. Barevný Inspiro navíc zaručuje vysokou otěruvzdornost.

Primalex Fortissimo

Primalex Fortissimo je vrcholem kvalitních interiérových nátěrů. Jeho technologie zaručuje nejen vysokou otěruvzdornost, ale také omyvatelnost. Bíla barva s použitím „Clean Technology“ navíc dokáže velmi hravě odolávat skrvnám a špíně, jako například víno, káva nebo fix.

Fortissimo ale také zahrnuje barvy v módních teplých tónech. I tyto barvy jsou omyvatelné a plně otěruvzdorné.

Primalex Mixx

Pokud si ale nechcete koupit již hotovou barvu, můžete si ji namíchat s řadou Mixx přesně podle svých přání a fantazií.

Zdroj: www.primalex.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS