1/10
IKEA v Praze – Zličín a Černý Most

IKEA v Praze – Zličín a Černý Most

1. října 2012 v 00.00 , Bytové doplňky , Koupelny , Kuchyně , Ložnice

Sponzorované odkazy:

Jedinečná značka s velmi širokým výběrem nábytku, potřeb pro dům i zahradu a vůbec doplňků pro domácnost. To je IKEA! Švédský koncept bydlení v Čechách. Její prodejny najdeme v Brně, Ostravě a další dvě v Praze na Zličíně a na Černém Mostě.

IKEA nabízí kompletní zákaznický servis. Vyznačuje se dynamickým designem svých výrobků, které se drží praktičnosti využití i aktuálních trendů. Dalším výrazným parametrem je snadná manipulace s většinou výrobků. Mnohé z nich bez větších obtíží dopravíme domů, kde je i bez pomoci odborníků složíme. Návody jsou snadné a dobře popsané. Pokud se jedná o zboží větších rozměrů nebo náročné na sestavení, je nám k dispozici tým zajišťující: transportní služby, montážní služby, instalační služby nebo dokonce možnost odvozu starého nábytku s ohledem na recyklaci a životní prostředí.

IKEA – služby a doprava

IKEA Praha ZličínIkea Černý Most nabízejí mimo výše uvedených služeb i jiné služby zákazníkům. V obchodních domech nechybí koutek pro děti a restaurace. Zde si po náročných nákupech pochutnávají zákazníci na švýcarských specialitách. Většinu z nich je navíc možno zakoupit v přilehlém obchůdku zaměřeném na švýcarské potraviny.

„Čerňák“ je celkově velmi oblíbeným místem návštěv pražských i mimo pražských občanů. Lidé zde často parkují a pokračují dále do centra metrem. Ovšem pozor! Přímo z IKEI nevede metro ani přímá linka autobusu do města. Jezdí zde ale pravidelné linky kyvadlového autobusu IKEA, které zákazníky dovezou k nákupnímu centru na Černém mostě (zdarma) a zde lze na metro pohodlně přestoupit.

Ikea ZličínIkea Černý Most jsou otevřeny sedm dní v týdnu od 10:00 do 22:00. Restaurace je otevřena od 9:30 do 22:00.

Pořídit si můžete v obou obchodních domech kartičku IKEA Family, s níž vás čekají zajímavé slevy po celý rok.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/znacky/ikea/

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS