14/9
Zapomeňte na drahá wellness centra, relaxujte v pohodlí domova

Zapomeňte na drahá wellness centra, relaxujte v pohodlí domova

14. září 2012 v 14.30 , Domy , Zahradní nábytek

Bohužel žijeme v době, kdy se stres a každodenní nervozita staly našimi nejlepšími přáteli, bez kterých se takřka nehneme na krok. Málo kdo může s klidem říci, že vede klidný a pohodový život, bez jakýchkoliv starostí a pokud ano, pak mu my ostatní tiše závidíme. Našimi neustálými problémy jsou děti a jejich domácí úkoly, kroužky a puberta, náročné zaměstnání, ve kterém se snažíme něco dokázat a prorazit a v neposlední řadě partner, se kterým to také vždy není procházka růžovou zahradou. Že je cesta k naším vytouženým cílům trnitá a klikatá si budeme muset zvyknout, avšak můžeme alespoň jednou za čas udělat něco sami pro sebe a připomenout si, jak moc si zasloužíme odpočinek a relax. Každý člověk by si měl udělat radost něčím, co má rád, jako je návštěva kadeřníka, manikérky, kosmetičky, fitness centra, wellness a podobně. A pokud nemáte čas jet na relaxační pobyt, udělejte si takové menší lázně u vás doma.

Každý den tvrdě dřete a vyděláváte peníze, abyste pro svou rodinu udělali vždy to nejlepší? Pak si zasloužíte také trochu toho štěstí a luxusu sami pro sebe. Některé ženy si potrpí na značkové kabelky za desítky tisíc, jiní muži tajně sní o BMW za několik milionů korun. Představte si, jak se každý den po práci odeberete do světa fantazie a nikdy nekončícího odpočinku. Ptáte se, jak toho docílit? Za vším stojí skvostný předmět jménem infrasauna, který veškeré tužby splní za vás. Dříve byly účinky infrasauny využívány pouze v medicíně, kde měly neuvěřitelné výsledky jako je zlepšení kvality kůže, odbourání bolestí svalů a kloubů, zmírnění únavy či nachlazení, prokrvení těla a tím pozitivní působení na kardiovaskulární systém a mnoho dalšího. Dnes je můžeme zakoupit v kamenných obchodech i na internetových e-shopech a opakovaně si užívat ozdravného a maximálně příjemného působení sauny na lidské tělo.

Dalším způsobem, jak načerpat síly a zároveň si zasportovat je pořízení domácího bazénu. Jeho využití je hned dvojnásobné, v létě jej ocení především děti, které si v horkých letních dnech sami vyhrají a pokud si pořídíte krycí bazén, nic vám nebude bránit v plavání a posilování svalů v jakémkoliv ročním období. V případě, že se rozhodnete pro venkovní nekrytou variantu, opatřete si bazénové příslušenství jako je bazénová filtrace a nebo třeba krycí plachta.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS