10/9
Kuchyňské novinky Eva Solo: Doplňky, které vám usnadní vaření!

Kuchyňské novinky Eva Solo: Doplňky, které vám usnadní vaření!

10. září 2012 v 00.00 , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Kuchyňské doplňky – pomocníci, která vám často usnadní a urychlí vaše vaření. Pomohou vám s přípravami potravin před vařením, ale také při samotném kuchtění. Jsou ale nejen dokonalými pomocníky, ale také designovými kousky pro moderní vzhled vaší kuchyně.

V tomto článku vám přineseme novinky od značky Eva Solo, které můžete zakoupit na stránkách Devilshop.cz.

Kuchyňské doplňky Eva Solo

Silikonové chňapky – doplňky, které nesmí chybět v žádné kuchyni. Silikon zajišťuje dostatečnou ochranu před teplem a navíc je velmi hygienický díky jeho snadné omyvatelnosti. Tyto stříbrné chňapky Eva Solo můžete zakoupit za 897 Kč.

Při přípravech salátových pokrmů se vám určitě bude hodit centrifuga na saláty vyrobená z pryže. Ta vám usnadní jeho umývání a sušení. A jak tento pomocník funguje? Stačí vložit salát do nádoby a vymáchat, poté s nádobou a salátem točit dokola, kdy se nečistoty oddělí a zůstanou u dna centrifugy. Jak jednoduché, že? Jeho cena je bohužel trochu vyšší, a to 1.557 Kč.

Čerstvá ovocná nebo zeleninová šťáva – to jsou vitamíny a živiny, které si teď budete moct dopřát každý den. A díky čemu? Díky designovému lisu od Eva Solo, který je z ručně foukaného skla a nerezi. Jeho cena je 1.399 Kč.

Mozoly, otlačeniny a bolavé ruce – to jsou pocity spojené s prací se škrabkou. Toto už je však minulostí! Škrabka od Eva Solo je vyrobená z nerezu a plastu a dokonale vám padne do ruky. Loupání brambor, jablek a jiného ovoce nebo zeleniny bude hotové za minimální čas a bez jakékoliv zdravotní újmy. A kolik tento pomocník stojí? Na Devilshop.cz ho zakoupíte za 845 Kč.

Máte chuť na jablko, ale nesnášíte jádřince? Užijte si jablko bez jader díky dalšímu pomocníku od Eva Solo, vykrajovači jaderníků. Během chvilky můžete spokojeně chroupat jablko nebo připravovat z tohoto ovoce nějaký lahodný pokrm. Jeho cena je 845 Kč.

Zdroj: http://www.devilshop.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS